Bankarska industrija i tržišta kapitala

Rješenja koja pomažu bankama da napreduju na složenom tržištu

Bankarski sektor suočava se sa značajnim regulatornim izazovima, tehnološkim poremećajima i promjenjivim navikama potrošača. U vrlo neizvjesnom i promjenjivom gospodarskom okruženju i s održivim financijama koje sve više dobivaju na značaju dok banke i regulatori razvijaju nove ideje, prilagodba poslovnih modela i prihvaćanje poremećaja ključan su faktor. Naš integrirani tim stručnjaka za bankarsku industriju i tržišta kapitala može vam pružiti viziju i smjernice za snalaženje u fluktuirajućem okruženju.

Naš pristup

Poremećaji i regulatorne promjene neizostavne su teme u bankarskom sektoru. Ako se tome dodaju rastući pritisci na troškove, promjenu ponašanja potrošača i nove političke i gospodarske izazove, manjka rizika i prilika s kojima se industrija suočava nema. Kako se tržište mijenja, ključno je da banke budu podržane alatima za ponovno kalibriranje svojih poslovnih i operativnih modela, ispunjavanje zahtjeva složenog regulatornog okruženja i postavljanje održivosti u središte onoga što rade.

U Mazarsu, naš tim za bankarsku industriju i tržišta kapitala sastoji se od stručnjaka koji posjeduju značajno iskustvo rada u industriji, a koje im omogućava pružanje vrijednih informacija klijentima. Razumijemo kompliciranu mrežu regulatornih, ekonomskih i političkih promjena koje utječu na financijske institucije te nudimo savjete i rješenja koja vode do čvrstih odluka.

Naši klijenti uključuju neke od najvećih svjetskih banaka i fondova za upravljanje imovinom. Sa stručnjacima za bankarsku industriju i tržišta kapitala diljem svijeta, nudimo lokalno tržišno iskustvo u radu s jedinstvenom integriranom platformom koja osigurava da smjernice koje dobijete od nas u potpunosti odgovaraju vašim poslovnim ciljevima.

Kada surađujete s nama, možemo vam ponuditi smjernice o:

  • Regulatornim reformama i pitanjima
  • Globalizaciji, novim tehnologijama, promjenama u poslovnim i operativnim modelima
  • Kombiniranju, restrukturiranju, praćenju u složenom okruženju.

Naš tim sastoji se od stručnjaka za bankarsku industriju i tržišta kapitala koji posjeduju globalno, regionalno, lokalno i regulatorno znanje te tehničku stručnost za isporuku širokog spektra rješenja na istinski integriran način. Radimo na način suradnje koji okuplja naš multidisciplinarni tim diljem geografskih područja i niza specijalnosti.

Naša predana usluga bankarstva i tržišta kapitala pokriva:

  • Reviziju i usluge davanja uvjerenja
  • Regulativu i usklađenost
  • Upravljenje rizicima
  • Restrukturiranje
  • Forenziku te pravna i sudska pitanja
  • Financijsku i operativnu efektivnost

Kontaktirajte nas

Ako želite razgovarati s članom našeg tima za financijske usluge, molimo vas ispunite obrazac u nastavku.

Obrazac RFP