Računovodstvo & Outsourcing

Naše usluge obuhvaćaju vođenje zakonskih knjigovodstvenih i poslovnih knjiga, u skladu s hrvatskim propisima, kao i poslovnim zahtjevima klijenata.

Aktivnosti koje nisu glavni posao tvrtke moraju biti što uže i učinkovitije. Veće i male tvrtke sve se više obraćaju Mazarsovom Outsourcing timu kako bi im pomogao poboljšati izvedbu, osigurati postupke usklađenosti, upravljati troškovima i pružiti razinu fleksibilnosti u resursima i vještinama.

Naš pristup

Za tvrtke koje traže mogućnosti na novim tržištima, prepuštanje poslova Mazarsu smanjuje rizik vašeg poslovanja ususret novim promjenama. Smanjuje se vaša financijska izloženost na najmanju moguću mjeru i omogućuje vam da iskoristite određene vještine i stručnost koja vam je potrebna.

Naš paket alata i rješenja pomoći će vam da nadgledate i kontrolirate svoje vanjske aktivnosti, bilo gdje da poslujete u svijetu.

Mazars ima dobre rezultate u pomaganju internacionalizaciji poduzeća. Naše usluge outsourcinga fleksibilne su i skalabilne, što vam omogućuje brzu reakciju na promjene u vašem poslovanju ili na tržištu.

Usluge upućivanja

Legal 2 1600 per 500.jpg
Profesionalna podrška vašim internim timovima kada vam je najpotrebnija

Pročitajte više

Porezna usklađenost

5.8 Tax compliance .jpg
Učinkovito rješavanje sve većeg opterećenja

Pročitajte više

HR i obračun plaća

2.3 HR and payroll.jpg
Pouzdana, skalabilna i integrirana rješenja koja smanjuju troškove i poboljšavaju učinkovitost

Pročitajte više

Globalna usklađenost

2.5 staff secondments.jpg
Integrirani tim koji će vam pomoći u snalaženju u složenosti globalnih propisa

Pročitajte više

Administrativne usluge

2.2 Company secretary .jpg
Smanjite teret svog poslovanja kako biste se mogli usredotočiti na svoju srž

Pročitajte više

Računovodstvo i izvještavanje

2. Outsourcing .jpg
Kvalificirani stručnjaci i integrirana podrška vašem računovodstvenom i financijskom timu

Pročitajte više

Our experience in CEE

AOS 2 1600 per 500px.jpg
The strength of our key client portfolio demonstrates our exceptional technical capacity, credentials and commercial awareness. This expertise will be the cornerstone of our future relationship with you.

Pročitajte više

Stay inControl

Jednostavno usklađivanje s lokalnim propisima

inControl je Mazarsova digitalna platforma koja pomaže globalnim organizacijama u nadziranju i poboljšanju proces usklađivanja s lokalnim propisima. Dostupan preko internet stranice ili mobilne aplikacije, omogućava transparentnost cjelokupnog procesa usklađivanja, kao i mogućnost vrednovanja internih i eksternih timova prema već definiranim ključnim pokazateljima uspješnosti.

Pročitajte više