Mazars na prvi pogled

Mazars je međunarodna revizorska, porezna i savjetodavna tvrtka posvećena pomaganju našim klijentima da samopouzdano grade i razvijaju svoje poslovanje.

Prešli smo dug put otkako je Robert Mazars osnovao svoju računovodstvenu tvrtku u Rouenu u Francuskoj 1945. Od tih skromnih početaka Mazars je izrastao u međunarodnu grupu koja obuhvaća preko 42.000 stručnjaka iz više od 90 zemalja i teritorija, uključujući 16.000 profesionalaca kroz Mazars North America Alliance.

Naše je jedinstveno partnerstvo prisutno na svim kontinentima:

Audit je u srži naše ekspertize već više od 70 godina. To je dopunjeno/upotpunjeno uravnoteženim portfeljem consultinga i financijskog savjetovanja, kao i poreznim i pravnim uslugama, kako bismo odgovorili na nove potrebe naših klijenata. 

Naša nam veličina omogućuje pružanje usluga globalnim i lokalnim klijentima širom svijeta, ostajući agilni u svom pristupu. Gdje god radimo, surađujemo kao jedan integrirani tim. To nam omogućuje pružanje iznimno kvalitetne usluge po mjeri klijenta, bez obzira gdje se nalazi, temeljeno na našem lokalnom znanju, kulturnoj osviještenosti i globalnoj perspektivi. 

Naš operativni model je demokratski i transparentan, kako iznutra tako i izvana. Smjer Mazarsa određuje Izvršni odbor Grupe, čiji se članovi biraju svake četiri godine. Podrška tomu je Vijeće za upravljanje skupinom koje, između ostalog, osigurava poštivanje naših etičkih pravila u svakom trenutku, u svemu što radimo.

Vjerujemo da odgovorna tvrtka mora stvoriti zajedničku vrijednost. Nastojimo to postići podržavanjem naše neovisnosti, brigom za budućnost naše industrije balansiranjem održivosti i profita, dok nastojimo ostaviti uspješan svijet za buduće generacije.

Values 1600 per 500.jpg

Vođeni našim vrijednostima

Mazars je uvijek ostao vjeran vrijednostima našeg osnivača: duboka etička predanost, odgovornost i uvjerenje da je tehnička izvrsnost ključ uspjeha.

Pročitajte više

Naš kodeks ponašanja

Naš globalni kodeks ponašanja služi kao moralni kompas za naše svakodnevne aktivnosti. Jasno navodi tko smo, što očekujemo od naših ljudi i kako očekujemo da će se svi u Mazarsu odnositi prema našim klijentima, dioničarima i zajednicama u cjelini.

Pročitajte više
Code of conduct 1600 per 500.jpg