Naše vrijednosti

Snažne vrijednosti su bile u centru naše organizacije od samog osnutka. Navedene vrijednosti nas vode u dnevnim aktivnostima pružajući zajedničku bazu koju dijele i poštuju svi partneri i timovi Mazarsa. Navedene vrijednosti su u Društvenom ugovoru Mazars Grupe, individualno potpisane od strane svakog partnera.

Integritet

Etički i moralni vodič u skladu s kojim radimo i pomažemo našim klijentima.

 

Odgovornost

Odnosimo se prema izazovima naših klijenata kao prema vlastitima i brinemo kako naš rad može utjecati na društvo..

 

Raznolikost i poštovanje za pojedince

Iznad granica i kulturnih razlika, poštujemo pojedinca i dijelimo kamen temeljac svih ljudskih odnosa. Ujedinjeni u različitosti, vidimo svoju sposobnost da slušamo i svoju otvorenost kao pravu polugu za inovacije.

 

Tehnička izvrsnost

Tehnička izvrsnost je jedno od temeljnih načela primijenjeno na svakoj razini Grupe. Neprestana težnja za najvišim standardima kvalitete ne služi samo zadovoljstvu klijenata i poboljšanju naših usluga i zaposlenika, već ujedno služi kao najbolje jamstvo naše neovisnosti.

 

Neovisnost

Mi uvijek razmišljamo samostalno, a u našim ulogama revizora i savjetnika se uvijek ponašamo neovisno.

 

Kontinuitet

Kako nova lica dolaze i odlaze, naši odnosi, iskustvo i znanje će preživjeti kako jedna generacije iste predaje u ruke drugoj. Mi učimo iz prošlosti, ali gledamo u budućnost.

 

Načela naše predanosti

Načela naše predanosti proizlaze iz naših šest temeljnih vrijednosti. Upravo su naše vrijednosti one koje odražavaju našu viziju i našu kulturu.

U 2011, u okviru dopune svojih osnovnih vrijednosti, Mazars je pristupio detaljnom određenju karakteristika svoga imena. Taj pristup je doveo do definicije glavnih načela i ključnih ideja koje su direktno ugrađene u način na koji opisujemo Mazars, njegovu jedinstvenost, vizije i uvjerenja.

Tko smo mi?
Neovisni stručnjaci koji žele služiti gospodarskom i društvenom razvoju, kako lokalno, tako i globalno.

Kome služimo?
Poslovnoj zajednici u cjelini: globalnim i velikim korporacijama, bilo da su na burzi ili ne, malim i srednjim poduzećima, javnom sektoru i fizičkim osobama

Koje su koristi našeg rada?
Kao savjetnici i revizori, njegujemo najveća dostignuća na području odgovornosti, učinkovite i okretne organizacije, poboljšane performanse i stvaranje dugoročne vrijednosti.

Kako se razlikujemo od drugih?
Mi pružamo inovativna, prilagođena i globalna rješenja našim klijentima na tržištu koje je prekonzervativno i prefragmentirano (za SME segment) ili prekoncentrirano (za velike korporacije).

Na koji način pružamo naše usluge?
Kombinirajući pouzdanost metodologije nadahnute najnaprednijim revizorskim i konzultantskim tehnikama s našom sposobnošću da razmišljamo van granica i sa svojstvenim osjećajem osobne odgovornosti.

Kako smo organizirani?
Kao globalno partnerstvo: orijentirani prema ljudima, participativni, transparentni i multidisciplinarni sa stručnošću iza kojeg stoji iskustvo.

Koje su naše osnovne osobine?

  • Poduzetništvo i timski duh
  • Dugoročna vizija i fleksibilnost
  • Entuzijazam i otpornost

Što je naša pokretačka snaga?
Strast za izgradnjom i predaja palice sljedećim generacijama

U što vjerujemo?
U multipolarni svijet koji napreduje zbog različitosti (kulturalne, intelektualne, profesionalne...)

Što volimo?

  • Zdrav razum, a ne unaprijed utvrđene modele.
  • Otvorenost, a ne utabane staze.

 

Napredak vođen kolektivnom inteligencijom

Share