O Praxity savezu

Mazars je član Praxity AISBL, najvećeg svjetskog Saveza nezavisnih i vlasnički neovisnih revizorskih i konzultantskih poduzeća. Prepoznavajući podršku koja proizlazi iz globalizacije možemo preporučiti renomirana poduzeća u relevantnim državama. Naši kontakti u poduzećima unutar Praxity saveza omogućuju našim klijentima profesionalnu podršku u njihovim međunarodnim aktivnostima iz jednog izvora.

O Praxity

Bez obzira na to gdje se nalazite, savjetnici iz tvrtki članica Praxity dijele zajedničku etiku i perspektivu kako bi olakšali dinamičan rast poslovanja diljem svijeta.

Kao i Mazars, svako poduzeće je već uspješno u svojem geografskom području i visoko cijenjeno od strane struke. Na individualnoj i kolektivnoj razini, pomažemo multinacionalnim klijentima da planiraju budućnost, poduzimaju i donose velike poslovne odluke i ostaju konkurentnima. Članice Praxity saveza su, pružajući lokalni regulatorni uvid i usluge poreznog i poslovnog savjetovanja, Vaša poveznica između novih međunarodnih tržišta.

Praxity AISBL je globalni savez nezavisnih poduzeća. Organizirano kao međunarodni neprofitni entitet pod Belgijskim zakonom, Praxity ima svoj izvršni ured u Epsomu. Praxity - Global Alliance Limited je neprofitno društvo registrirano u Engleskoj i Walesu, ograničeno ulozima članova, te ima registrirani ured u Engleskoj. Kao savez, Praxity ne prakticira usluge računovodstva niti pruža usluge revizije, poreznog I poslovnog savjetovanja ili druge profesionalne usluge bilo kojeg tipa prema trećim stranama. Savez ne predstavlja zajedničko ulaganje, partnerstvo ili mrežu između participirajućih poduzeća. Zbog toga što su poduzeća Saveza neovisna, Praxity ne jamči usluge ili kvalitetu pruženih usluga od strane participirajućih poduzeća.

Za više informacija

Istražite više o Savezu Praxity na www.praxity.com