Život prema našim vrijednostima

Vrijednosti prema kojima danas živimo i u koje vjerujemo definirali su naši osnivači. One predstavljaju srž načela koja svakodnevno primjenjujemo, s našim zaposlenicima, prema našim klijentima i širem društvu. Ključ su našeg razvoja više od 70 godina i uvjereni smo da će ostati temelj našeg održivog rasta u budućnosti. Te vrijednosti nisu samo riječi, nego odraz naše odlučnosti da idemo iznad pukog poštivanja zakona i propisa. One su stupovi etičke organizacije kojoj težimo biti.

Integritet
Isporuka izvrsnih usluga se podrazumijeva, ali to ne bi značilo mnogo bez poštivanja moralnih načela prema samima sebi i našim klijentima. Integritet je kamen temeljac naših odnosa unutar organizacije, ali i odnosa prema klijentima i ostalim dionicima. Kako bismo stekli i sačuvali povjerenje, uvijek moramo biti iskreni i otvoreni.

Odgovornost
Održive tvrtke su one koje su odgovorne. Vjerujemo u odgovornost, kako osobnu, tako i profesionalnu. Nastojimo našim radom pozitivno utjecati na širu zajednicu.

Različitost i poštovanje
Naši klijenti računaju na naš talent i stručnost. Naša snaga leži u našim zaposlenicima. Poštivanje svakog pojedinca i njihov jedinstveni doprinos dio je onoga što jesmo. Cijenimo razlike i različitosti, znajući da nove perspektive čine našu organizaciju pravednijom i jačom.

Tehnička izvrsnost
U svim našim projektima i zadacima, pružanje najbolje moguće usluge klijentima naš je prioritet. Stoga stalno težimo najvišoj razini tehničke izvrsnosti i kvalitete u svemu što radimo. Kroz inovacije i razvoj talenata nastojimo zadovoljiti sva očekivanja naših dionika.

Neovisnost
Neovisnost je uvijek bila Mazarsov raison d’être i stanje uma. Bilo da radimo kao revizori ili savjetnici, neovisno djelovanje uvijek se podrazumijeva.

Prenošenje znanja
Od našeg stvaranja, tri generacije vođa uspješno su prenosilii svoja znanja i iskustva, kao i utirali put boljoj budućnosti. Kontinuitet i prenošenje znanja ključni su sastojci dugoročnog razvoja naših klijenata i nas samih.

OD VRIJEDNOSTI DO PONAŠANJA: NAŠ GLOBALNI KODEKS PONAŠANJA

Naš globalni kodeks ponašanja praktičan je vodič za pomoć svim našim ljudima, bez obzira na dob, položaj ili zemlju, za snalaženje u teškim izborima i donošenje ispravnih odluka, u skladu s našim vrijednostima. U njemu se jasno navodi tko smo, što očekujemo od naših zaposlenika i kako postupamo s našim klijentima, dionicima i zajednicama. U zamršenom okruženju koje se brzo mijenja, kodeks predstavlja moralni kompas za naše svakodnevne aktivnosti, povlačeći granicu između onoga što je preporučeno ili prihvatljivo i onoga što bi značilo riskiranje našeg ugleda i povjerenja drugih ljudi. Svako kršenje pravila i kodeksa shvaćamo vrlo ozbiljno te poduzimamo odgovarajuće korake kako bismo se nosili s njima. Postupajući tako, ostajemo pouzdana tvrtka koja radi za zajednički interes i ostaje predana našim klijentima, našim zaposlenicima i širem društvu.

Djelovanje s integritetom
Mazarsov uspjeh temelji se na međusobnom povjerenju između nas, naših klijenata i ostalih dionika. Kako bismo zadržali i kultivirali ovo povjerenje, uvijek moramo biti pošteni i izravni.

Prihvaćanje odgovornosti
Preuzimamo odgovornost za naše osobno i profesionalno ponašanje. Stalo nam je do našeg utjecaja na zajednice u kojima djelujemo i uvijek nastojimo to djelovanje učiniti pozitivnim.

Poštivanje ljudi
Snaga naše organizacije leži u ljudima koji rade s nama. Prema svakome se odnosimo s poštovanjem, kako bi se svi osjećali cijenjenima zbog svojih međusobnih različitosti, jedinstvene perspektive i doprinosa.

Isporuka vrhunske kvalitete
Cilj nam je uvijek isporučiti vrhunsku uslugu. Ulažemo u inovacije i razvoj naših zaposlenika…

Nepristranost
Mi smo pouzdani savjetnici. Naš savjet je objektivan i nepristran. Cijenimo svoju neovisnost. Izbjegavamo sve odnose koji bi mogli ugroziti naše poštivanje najviših profesionalnih standarda.

Oblikovanje budućnosti
Mazars je održivo poslovanje. Gradimo dugoročne odnose, potičemo poduzetništvo i planiramo za sljedeće generacije.