Korporativna društvena odgovornost

2021. je bila značajna godina za Mazars u smislu napretka u društvenoj odgovornosti i održivosti. Naše izvješće o održivosti, objavljeno treću godinu zaredom, potvrđuje našu predanost izgradnji temelja pravednog i prosperitetnog svijeta.

Naša svrha

Naša je ambicija izgraditi pravedniji i prosperitetniji svijet podržavajući održivi učinak naših klijenata, brigom za naše ljude i lokalne zajednice te očuvanjem okoliša.

Naša strategija

Vođeni našim temeljnim vrijednostima, stavili smo održivost u srce našeg poslovanja. Kao dio naše predanosti stvaranju vrijednosti za sve naše dionike, izgradili smo snažnu strategiju za poticanje pozitivnih promjena za naše ljude, okoliš i lokalne zajednice. To je usredotočeno na pet ključnih stupova: integritet i odgovornost; ljudi; klima i okoliš; zajednica; i podržavanje poslovanja na njihovom putu održivosti.

1. Integritet i odgovornost

Usredotočeni smo na naš kodeks ponašanja i kvalitetu usluga koje pružamo našim klijentima. Prepoznajemo svoju ulogu u doprinosu financijskim tržištima i nastojimo to i dalje činiti, ostajući vjerni svojim vrijednostima. Nastojimo održati najviše standarde kvalitete, osiguravajući da naši klijenti, investitori, tržišta i regulatori imaju povjerenje u nas da radimo ono što je ispravno.

2. Ljudi

Stavljanje ljudi u srce našeg razvoja znači i povećanje zastupljenosti žena na svim razinama naše radne snage i transformaciju naše organizacije kako bismo je učinili jednakom za sve. Nastojimo našim ljudima pružiti okruženje koje im omogućuje da napreduju i ostvare svoj potencijal.

3. Klima i okoliš

Naš fokus na smanjenju našeg utjecaja na okoliš temelji se na našem uvjerenju da se svijet suočava s egzistencijalnom krizom i da svi, pojedinci i tvrtke, imaju ulogu u smanjenju našeg utjecaja na planet. Trenutno radimo na razumijevanju našeg globalnog utjecaja na okoliš kako bismo mogli razviti potrebne radnje za njegovo smanjenje.

4. Zajednica

Angažman i utjecaj zajednice obuhvaćaju naš rad na poboljšanju društvenih i ekonomskih uvjeta u zajednicama diljem svijeta. Vjerujemo u korištenje naših vještina i stručnosti za rješavanje društvenih izazova i stvaranje održivog pozitivnog učinka.

5. Podrška tvrtkama na njihovom putu održivosti

Pomažemo drugim organizacijama na njihovom putu prema održivosti, radeći zajedno na ključnim ekološkim, društvenim pitanjima i pitanjima upravljanja koja doprinose snažnijem i održivijem gospodarstvu za sutra.

Kao odgovorna organizacija koja je predana djelovanju s integritetom i transparentnošću, također smo potpisnik i aktivni sudionik Globalnog sporazuma Ujedinjenih naroda. U svom radu nastojimo implementirati UN-ova načela i objavljujemo redovita izvješća o uspješnosti naše održivosti.

Naša strategija i aktivnosti također su osmišljeni i provedeni kako bi izravno doprinijeli napretku osam od 17 UN-ovih ciljeva održivog razvoja (SDG):

Dokumenti

Sustainability report 2021
Sustainability report 2021
Sustainability report 2020
Sustainability report 2020