Tražimo mlađeg financijskog savjetnika!

Tražimo juniora u odjelu financijskog savjetovanja! Imaš li kvalitete koje tražimo i vidiš se kao odličan dodatak našem timu? Očekujemo tvoju prijavu!

Što nam je cilj?

Želimo raditi razliku na tržištu i svojim profesionalnim pristupom, posvećenošću i vrijednostima pomoći poduzetnicima da uspješno razriješe svoje izazove. Misija nam je biti svjetionik na tržištu koji će činiti razliku u Adria regiji.

Kako ga postižemo?

Želimo zapošljavati energične mlade ljude s dobrom tehničkom podlogom. Inzistiramo na karakteru i beskompromisni smo po pitanju etičnosti. Želimo ljude koji žele nas. Očekujemo poštenje i upornost. Tražimo potencijal koji možemo razvijati.  Ako si 4. ili 5. godina Ekonomije, imaš dobro predznanje računovodstva i poslovnih financija te se vidiš u ulozi financijskog savjetnika, slobodno se javi.

Za kraj….

Za kraj da objasnimo čime se uopće bavimo! Bavimo se prijenosom poslovanja poduzetnika (M&A, prodaja biznisa itd.), procjenjujemo koliko vrijedi poslovanje biznisa, a ujedno pomažemo i kupcima kada žele kupiti poslovanje (due diligence). Naš posao je izazovan, pruža uvid u najsloženije dijelove financijskog savjetovanja te omogućava pojedincima da ostvare svoj puni potencijal; tehnički - kroz rješavanje kompleksnih problema, komunikacijski – kroz pregovore i javne nastupe, osobni – kroz mentorstvo i mogućnosti rasta i razvoja!

Ostale informacije

Početak radnog odnosa: veljača/ožujak 2019.

Radno vrijeme: pon - pet

Prijave: do 25.1.2019. 

Daljnji koraci: ako nam se svidi tvoj CV, zovemo te na testiranje 28.1.2019.!