Zapošljavamo juniora u reviziji

U potrazi smo za novim članom tima: juniorom za naš odjel revizije.

ŠTO BI RADIO/RADILA?

Tvoja uloga bila bi sudjelovanje i pomoć u svim aktivnostima odjela revizije, od provjera i testiranja internih kontrola poslovnih procesa i analize dokumenata do pomoći pri izradi revizorskih izvještaja. Radio/la bi i na revizijama statutarnih promjena i internim revizijama, a tvoj posao bi često uključivao komunikaciju s klijentima i terenski rad.

KAKVE LJUDE TREBAMO?

Energične mlade ljude s tehničkom podlogom. Inzistiramo na karakteru i beskompromisni smo po pitanju etičnosti. Želimo ljude koji žele nas. Očekujemo poštenje i upornost. Tražimo potencijal koji možemo razvijati.

Ako si na višim godinama Ekonomije, smjerovi APP, računovodstvo ili revizija, imaš prednost.

ZAŠTO SMO MI IDEALNO DRUŠTVO ZA TEBE?

Jer su 80% naših zaposlenika Milenijalci, jer smo fleksibilni i potičemo ostvarenje work-life balancea, jer ćemo ti omogućiti stjecanje specijalističkih znanja vezana uz proces revizije, analizu financijskih izvještaja i primjenu najnovijih MSFI-jeva, kao i to da odeš na razmjenu u naš drugi ured bilo gdje na svijetu, jer smo društveno odgovorni, jer smo Svjetionik- predvodnici ovakve vrste poslovanja, jer smo proaktivni i orijentirani na rješavanje problema, jer je svaki naš klijent ‘Key Client’, jer nam 50% partnera globalno imaju ispod 50 godina i jer iskreno vjerujemo u Fair Play.

OSTALE INFO

Početak radnog odnosa: čim prije; prema dogovoru

Radno vrijeme: pon - pet

Prijave: do 4.11.2019. na karijere@mazars.hr  

Sljedeći koraci: ako nam se svidi tvoj CV, zovemo te na testiranje!