Mazars u CEE regiji rangiran kao #5 za M&A transakcijske usluge prema Mergermarket Accountant League Table 2021.

Već šestu godinu zaredom, Mazars je rangiran na petom mjestu po broju uspješnih M&A transakcijskih usluga i savjetovanja u 2021. godini prema Mergermarketa i tablici Accountant League Table za Srednju i Istočnu Europu.

“Ponosni smo što smo ove godine ponovno rangirani među 5 najboljih pružatelja usluga transakcija spajanja i pripajanja od strane Mergermarketa. Ovaj izvrstan rezultat dokaz je naših čvrstih odnosa s klijentima, koji su povjerili svoje poslovne projekte našim posvećenim timovima za financijsko savjetovanje. Realizirali smo nekoliko financijskih i poreznih dubinskih snimanja za regionalna i međunarodna poduzeća, fondove privatnog kapitala i rizičnog kapitala, u bliskoj suradnji s našim poslovnim partnerima, uključujući pravne tvrtke, investicijske banke, financijske institucije itd. Sve suradnje – bile velike ili male – važne su nam i želimo se zahvaliti našim klijentima na ukazanom povjerenju. Veselimo se intenzivnom početku 2022.“, kaže Michel Kiviatkowski – voditelj financijskog savjetovanja Mazarsa u CEE, izvršni partner Mazarsa u Poljskoj.

Jacek Byrt, partner koji vodi odjel financijskog savjetovanja Mazarsa u uredu u Varšavi, dodaje: „2021. je bila vrlo plodna godina za naš tim Transaction Services u Poljskoj i cijeloj CEE regiji. Naše zemljopisno područje predstavlja savršeno mjesto za proizvodna ulaganja, a pandemija Covid-19 stvorila je prilike za sklapanje poslova u nekoliko sektora, posebice u IT-u, telekomunikacijama i zdravstvu i farmaciji.”

Oslanjajući se na stručnost u savjetovanju, više od 80 iskusnih stručnjaka prisutnih u zemljama srednje i istočne Europe radi zajedno kao jedan međunarodni tim preko granica i funkcionira kako bi pružio kvalitetne usluge, proširene znanjem u industriji i stručnošću koja se odnosi na jurisdikciju. Pružamo podršku našim lokalnim i međunarodnim klijentima s transakcijskim uslugama (uključujući financijsku i poreznu dubinsku analizu), procjenama, korporativnim financijama / M&A, integracijom nakon spajanja, financiranjem infrastrukture, restrukturiranjem i forenzikom. Kao integrirana tvrtka, Mazars nudi iste standarde kvalitete i tehničke standarde kao i projektne metodologije što znači da pružamo dosljedne, besprijekorne usluge gdje god ih naši klijenti trebaju, diljem CEE regije i svijeta.

Želite znati više?