2012/013 Godišnji izvještaj: „Zajedno stvaramo nove puteve“

„Zajedno stvaramo nove puteve“ ujedinjuje Mazars-ov način poslovanja. Vjerujemo da je kolektivna inteligencija ključna za razvoj dugoročnih rješenja koja stvaraju put prema održivom rastu. Ključne činjenice, strategija, intervjui, case studies: sve što trebate znati se nalazi u 2012/2013 izdanju Godišnjeg izvještaja.

Predani transparentnosti

Pokazujući našu predanost jačanju financijske transparentnosti, Mazars je objavio svoj Godišnji izvještaj devetu godinu za redom, dobrovoljno pružajući svojim interesnim grupama transparentnost koja je potrebna kod svih poduzeća koja kotiraju na burzi.
Izvještaj uključuje Financijske izvještaje Grupe i Izvještaj o transparentnosti Grupe. Izvještaj o aktivnosti daje puni pregled naših osnova i dugoročnih vizija, kroz pet sekcija:

Zajedno stvaramo nove puteve: naša ambicija

Gdje smo sada i kako planiramo dostići naše ambicije. Pet dijaloga između Mazars Partnera.
„Tijekom posljednjih 30 godina, uložili smo velika sredstva u izgradnju našeg branda diljem Europe i ostatka svijeta. Mazars je jedno partnertvo, i mi ćemo ostati neovisni, međunardni i integrirani.“
Philippe Castagnac, CEO Mazars Grupe

Polaganje prvih kamenčića: tko smo mi

Što čini Mazars drugačijim: ponuda usluga, ključni pokazatelji uspješnosti, naše međunarodne lokacije i prošla pozitivna iskustva.

Broj zaposlenika prema regijama, 2005.-2014.

Shema RA 1

 

Postavljanje temelja: naša strategija

Naša percepcija tržišta, strategija razvoja i ključne značajke modela koje smo dizajnirali da zadovolje očekivanja klijenata i izazove.

Shema 2 RA.jpg

Poseban gost Xavier Fontanet, bivši CEO poduzeća Essilor, svjetski lider u sektoru korektivnih leća, dijeli svoje iskustvo i poglede na postanak globalnog branda, koji se bave različitim kulturama i nagrađivanjima uspjeha.

Priprema puta: rad sa našim klijentima

Naši članovi Izvršnog odbora analiziraju tržišne izazove s kojima se suočavaju naše interesne skupine, a mi se fokusiramo na pitanje kako Mazars može pronaći jasan put, kroz studije slučaja nekih naših globalnih klijenata.

Intervju: Alice Ekman

Shema 3 RA.jpg

Alice Ekman, znanstvenica na Francuskom institutu za međunarodne odnose daje uvid u to kako su društvene promjene u Kini oblikovale budućnost globalne ekonomije.

Istraživanje novih područja: naš pristup održivom razvoju

Opet kao odraz našeg opredjeljenja za razinu transparentnosti koja je zahtijevana od naših klijenata, usredotočeni smo na naše partnerstvo politiku odgovornosti, koja je i globalna i prilagođena specifičnim lokalnim potrebama.

Intervju: Muhammad Yunus

Shema 4 RA.jpg

Muhammad Yunus, dobitnik Nobelove nagrade za mir, dijeli s Mazars-om viziju društvenog poslovanja i novih projekata koji će ujediniti i pojedince i poduzeća prema jednom cilju: rješavanje lokalnih problema. 

Dokumenti

Mazars Annual Report 2012 2013 English
Mazars Annual Report 2012 2013 English - Digest