Novo u Mazarsu!

Ovdje ćete pronaći naše najnovije vijesti iz Mazarsa, što će vam omogućiti bolji uvid u to čime se još osim, računovodstva, revizije i savjetovanja, bavimo u Mazarsu.

Pročitajte više!

CEE Deal Advisory Highlights 2018

CEE-deal-advisory-highlights-2018-1086x202.png
2018. bila je vrlo plodna godina za cijeli Mazars tim središnje i istočne Europe koji se bavi poslovnim savjetovanjem i transakcijskim uslugama (uključujući financijsku i poreznu dubinsku analizu), procjene i korporativne financije.

Pročitajte više

Globalni director Mazarsa Hervé Hélias Imenovan Predsjednikom uprave

Govoreći o izazovima industrije, Mazarsov novi predsjednik poziva na veću transparentnost i odgovornost u sektoru

Pročitajte više

Mazarsove usluge savjetovanja kod transakcija rangirane među Top 5 u Srednjoj i Istočnoj Europi

HP BANNER 1086 x 336 A.JPG
2018 je bila vrlo dobra godina za cijeli tim savjetovanja u Srednjoj i Istočnoj Europi. Ovaj tim specijaliziran je za transakcijske usluge, procjene vrijednosti i korporativne financije. Povjerenje naših klijenata omogućilo nam je da ostanemo među Top 5 vodećih savjetnika Margermarketove računovodstvene ljestvice središnje i istočne Europe.

Pročitajte više

Mazars and King’s College London launch LL.M in International Tax Law

KCL 1086 per 202.jpg
Mazars, the international accounting and advisory firm, has partnered with The Dickson Poon School of Law, King’s College London, to offer a specialised LL.M (Master in Laws) in International Tax Law delivered through an advanced online learning environment. Mazars is the first firm to offer its employees this LL.M in International Tax Law, which is exclusively open to Mazars tax professionals for the first two years. The inaugural cohort includes participants from four continents.

Pročitajte više

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) nam donosi neke promjene u postupanju s osobnim podatcima. Na snagu stupa 25. svibnja 2018., a za nemarna poduzeća nosi rekordne kazne.

Pročitajte više

Mazars ubrzava svoj razvoj i učvršćuje svoju poziciju u Njemačkoj

Mazars je objavio da je postignuto strateški značajno spajanje sa njemačkom firmom Roever Broenner Susat. Spajanje će omogućiti Mazarsu, već prisutnom u Njemačkoj, jačanje utjecaja u nacionalnom i internacionalnom smislu, u najsnažnijoj europskoj ekonomiji.

Pročitajte više