Mazarsove usluge savjetovanja kod transakcija rangirane među Top 5 u Srednjoj i Istočnoj Europi

2018 je bila vrlo dobra godina za cijeli tim savjetovanja u Srednjoj i Istočnoj Europi. Ovaj tim specijaliziran je za transakcijske usluge, procjene vrijednosti i korporativne financije. Povjerenje naših klijenata omogućilo nam je da ostanemo među Top 5 vodećih savjetnika Margermarketove računovodstvene ljestvice središnje i istočne Europe.

Od dubinskih analiza, procjena vrijednosti i podrške pri spajanjima i preuzimanjima (M&A), do rekonstruiranja neučinkovitog poslovanja, Mazarsove usluge financijskog savjetovanja (FAS) nude dobavljačima, kupcima i investitorima sve potrebne vještine kako bi bili potpuna podrška u svakom aspektu njihovih transakcija. Naš integrirani tim specijalista Srednje i Istočne Europe pomaže klijentima, ne samo tijekom transakcije, nego i nakon njezinog završetka, uvijek imajući na umu njihovo poslovanje i potrebe ovisno o sektoru.

„Vrlo smo ponosni što je, još jednu godinu za redom, Mazars među najboljim kompanijama koje pružaju savjetodavne usluge za transakcije. Htjeli bismo se zahvaliti svim našim klijentima i čestitati svim Mazasovim timovima Srednje i Istočne Europe na njihovom uspjehu.“ – rekao je Michel Kiviatkowski, Voditelj usluga financijskog savjetovanja za Srednju i Istočnu Europu i Glavni partner Mazarsa u Poljskoj. „Naš glavni cilj je uspostaviti dugotrajne odnose s našim klijentima i opskrbiti ih tehnološkom izvrsnošću i samouvjerenosti koja im je potrebna. Možemo oblikovati naše usluge prema njihovoj jedinstvenoj transakciji istovremeno poštujući lokalno zakonodavstvo i zahtjeve o povjerljivosti i etičkom ponašanju.“ – nadodao je.

Mazars Srednje i Istočne Europe je integrirana regija s lokalnim stručnjacima koji rade kao jedan tim. Ova jedinstvena struktura omogućava Vam besprijekornu uslugu bez obzira na internacionalne (organizacijske) barijere.

Želite znati više?