Mazars ubrzava svoj razvoj i učvršćuje svoju poziciju u Njemačkoj

Mazars je objavio da je postignuto strateški značajno spajanje sa njemačkom firmom Roever Broenner Susat. Spajanje će omogućiti Mazarsu, već prisutnom u Njemačkoj, jačanje utjecaja u nacionalnom i internacionalnom smislu, u najsnažnijoj europskoj ekonomiji.

 

U Njemačkoj će ovo spajanje pozicionirati Mazars među prvih 10 u industriji. Novo će poduzeće imati 1000 zaposlenih, uključujući 68 partnera, rasprostranjenih u 12 ureda po cijeloj zemlji.

Od sada će Mazars u Njemačkoj činiti gotovo 10% ukupne djelatnosti cijele grupacije.

Christoph Regierer i Gregor Kunz, partneri poduzeća Roever Broenner Susat, pridružit će se Mazarsovom nadzornom odboru i upravljačkom vijeću.

Philippe Castagnac, CEO Mazarsa i predsjednik izvršnog odbora ističe:

„Europska Reforma Revizije otvara nova vrata za Mazars, ovo je međunarodno partnerstvo europskih korijena u dobroj vjeri.
 Dobrodošlica poduzeću Roever Broenner Susat u naše društvo jača naš položaj u središtu prve ekonomske sile Europe. Pametan potez.“

“S Mazarsom dijelimo zahtjevnu i neovisnu kulturu. Naši se kapaciteti nadopunjuju te će nam ovo spajanje omogućiti da klijentima pružimo kvalitetne usluge s internacionalnim fokusom.” naglašavaju Gregor Kunz, Dr. Christoph Regierer i Dr. Jost Wiechmann, od strane poduzeća Roever Broenner Susat.

Odluka o spajanju stupa na snagu nakon suglasnosti njemačkog tijela odgovornog za zaštitu tržišnog natjecanja.