Godišnji izvještaj Grupe za 2013./2014. godinu: “Postavljanje novih temelja” –10. izdanje Godišnjeg izvještaja Mazars Grupe

“Postavljanje novih temelja” je utjelovljenje naše povijesti – povijesti organizacije koja se ne boji krenuti naprijed, biti znatiželjna, iskušati se u novim alatima i slušati različita mišljenja, izložiti se novim tržištima te otkrivati nova područja. U Mazarsu smo uvjereni da za razvoj dugoročnih rješenja ključ leži u odvažnosti. Ključne brojke, strategije, intervjui, studije slučaja – sve što trebate znati o nama nalazi se u izdanju Godišnjeg izvještaja Grupe za 2013./2014. godinu.

Podizanje transparentnosti i povjerenja na višu razinu

 

Desetim izdanjem našeg Godišnjeg izvještaja odlučili smo svoju predanost transparentnosti podići na razinu više odlučivši i odvaživši se prezentirati naše financijske i nefinancijske informacije u skladu s okvirom koji je postavilo Međunarodno Integrirano Vijeće za Izvještavanje (International Integrated Reporting Council - IIRC). 

Integriranim načinom razmišljanja naš je cilj pružiti točne, jasne i razumljive informacije poslovnoj zajednici i dioničarima kako bi razumjeli način na koji stvaramo, nudimo i dijelimo vrijednosti. 

“Da bi bio odgovoran, moraš biti jasan.” – otkrijte što donosi naš intervju s Mervynom Kingom, predsjednikom Međunarodnog Integriranog Vijeća za Izvještavanje (IIRC).   

Globalna i lokalna važnost za naše klijente

Usluge koje pružamo u Mazarsu nisu roba, a slogan “jedna veličina odgovara svima” nikako ne smatramo važećim za stvaranje dodane vrijednosti. Vjerujemo u prisnu suradnju s klijentima, razumijevanje njihove poslovne okoline te u ponudu prilagođenih rješenja koja s vremenom potiču rast.

Pročitajte naše intervjue s Lenom Yang, upravnom direktoricom tvrtke Hearst Magazines International (Kina) te Brunom Roussetom, izvršnim direktorom tvrtke April.

Sudjelovanje u debatama i priprema budućih generacija vođa 

U Mazarsu vjerujemo da je naša odgovornost sudjelovati u debatama koje oblikuju našu struku i tržište, razvijati ponudu novih usluga koje olakšavaju provođenje novih propisa danas, ali i u budućnosti.

Pogledajte intervju s Nathalie Berger (Europska Komisija) o reformi tržišta revizije Europske Unije.

Također težimo pripremanju budućih generacija kako bi se one mogle razviti unutar svojih organizacija, kao i u trenutnoj ekonomskoj sferi. 

Saznajte više o The Next MBA

2008-2014: naše putovanje, ispričano kroz podatke

Pozivamo vas da pobliže upoznate Mazars kroz karte, grafikone i prikupljene skupove podataka. Kliknite na sliku ispod kako biste krenuli.

ar dataviz.png

Focus on

Doing business in 1 1600 per 500px.jpg

Annual reports

You will find here all our Group annual reports since 2004, including our global consolidated financial statements, jointly audited under IFRS by independent auditors.