Prodaja vašeg poslovanja

Pronađite procjenu koju vaše poduzeće zaslužuje. Dopustite nam da vam pomognemo pripremiti vaše poduzeće za prodaju, pronaći pravog kupca i pregovarati o cijeni koja odražava strast i energiju koju ste uložili u poduzeće

Pretvaranje složenog projekta u nešto jednostavno

Prodaja vašeg poduzeća može biti i najuzbudljivije i najizazovnije razdoblje u vašoj karijeri. Ovdje smo da vam pomognemo u tome.

Odluka o prodaji poduzeća se ne donosi olako, a podrška vanjskih savjetnika može biti neprocjenjiva. Čvrsta izlazna strategija osigurava ostvarenje vašeg krajnjeg cilja uz minimalne smetnje i unutar željenog vremenskog okvira.

Možda ste tek počeli razmišljati o prodaji poduzeća? Pomoći ćemo vam identificirati dostupne opcije i provesti planiranje prije nego konačno pronađete najboljeg kupca, bilo da je to konkurent, postojeći upravljački tim ili član obitelji. Imamo mrežu privatnih ulagača tako da možete istražiti i je li to pravi put za vas.

Ili, ako ste identificirali kupca, pomoći ćemo vam da učinkovito prikažete priliku, a zatim pregovarate o najboljoj cijeni i strukturi dogovora. Uz planiranje poreza na kapitalnu dobit i maksimiziranje dostupnih olakšica naš angažman obuhvaća planiranje od prodaje sve do poreza na nasljedstvo kako biste zaštitili vrijednost koju ste stvorili.

Naša je zadaća pobrinuti se za to da zadržite kontrolu tijekom cijelog procesa, prilagođavajući i krojeći podršku na način koji odgovara vašim krajnjim ciljevima. Ako trebate savjet o prodaji vašeg poduzeća kontaktirajte nas i član tima će vam se povratno javiti kako bismo detaljnije razgovarali o tome.

Kontaktirajte nas