Financijske usluge

Građenje budućnosti financijskih usluga s naprednim rješenjima

Regulatorne promjene i disruptivna tehnologija stvaraju prilike, ali i izazove u industriji financijskih usluga. Veći zahtjevi za transparentnošću, veća očekivanja klijenata i veći fokus na upravljanje rizicima znače da se poslovni modeli neprestano razvijaju. U Mazarsu, naš tim za financijske usluge razumije kompleksnost sve konkurentnijeg tržišta i koristi svoje iskustvo kako bi vam pomogao izgraditi prosperitetnu budućnost. Suradnja s investitorima i regulatorima osigurava da nudimo prilagođena, integrirana rješenja koja vam odgovaraju i stvaraju vrijednost za društvo.

Naš pristup

Današnja industrija financijskih usluga po svojoj je prirodi internacionalna i to sa sobom nosi sve veći popis regulatornih obveza. Štoviše, tehnološke promjene, složenost tržišta, promjene u ponašanju potrošača i ekonomska dekarbonizacija pokretači su poremećaja. U Mazarsu, naš tim stručnjaka za financijske usluge pronalazi praktična rješenja za pitanja koja su najvažnija za društva u području bankarstva, osiguranja, upravljanja imovinom i nekretnina.

Radeći kao jedinstveni, integrirani tim, naši se stručnjaci oslanjaju na dubinu i širinu svoje stručnosti kako bi pružili korisne informacije koje dodaju vrijednost i stavljaju vašu organizaciju u jaku poziciju. Kroz naš suradnički pristup i međunarodnu perspektivu, pružamo savjete koji pomažu vašem društvu u industriji financijskih usluga da se uskladi s propisima, upravlja rizicima i transformira vaše poslovanje.

Istražite dodatno

Kontaktirajte nas

Ako želite razgovarati s članom našeg tima za financijske usluge, molimo vas ispunite obrazac u nastavku.

Obrazac RFP