Mazars ekipa pobijedila je na humanitarnom turniru Kopačka solidarnosti

Vikend, lijepo vrijeme i humanitarni karakter super opisuju projekt Kopačka solidarnosti, humanitarni malonogometni turnir na koji se rado odazvao naš tim kolega iz Mazarsa.

O projektu

Projekt je organizirao projektni tim  studenata iz udruge eSTUDENT uz pomoć donacije dvorane SC Dubrava u Zagrebu. Da bi se turnir kroz cijeli vikend realizirao sudjelovalo je 18 volontera i 160 igrača iz brojnih poduzeća. 

Fond prikupljen od kotizacija poduzeća doniran je Udruzi Novi put iz Varaždina, koja za cilj ima promicanje, razvoj i unapređenje skrbi o beskućnicima, pružanje stručne i savjetodavne pomoći te stručno osmišljavanje, izrada i realizacija projekata kojima se unapređuje kvaliteta života beskućnika.

Naš tim

Okupili su se kolege iz naših odjela računovodstva, revizije i savjetovanja Marko Mioč, Ivan Jurić, Fran Bosnar, Ivan Beus, Filip Čukac, Matija Kramarić, Matej Jukić Sunarić, Jure Vučenović i Marko Cetina i prvi put zaigrali zajedno bez prethodnih treninga i zamjena. 

Kažu, nije bilo nimalo lako odigrati toliko utakmica protiv super protivničkih ekipa. Na prvi dan turnira u subotu, igrali su protiv Infinuma i završili rezultatom 1:1, a zatim 11:1 protiv Imago Ogilvy agencije. EY je otkazao svoju utakmicu i tu je dan za Mazars završio.

U nedjelju je prva utakmica s PWC-om završila našom pobjedom 3:0, zatim 1:1 s poduzećem Bornfight i tada smo zakoračili u polufinale gdje su se naši igrači ponovno susreli s Infinumom i ovog je puta utakmica završila s 4:0 i plasirala nas u finale sa Zagrebačkom bankom. 

Finale je bilo i najslađe i najteže. Naši su igrali bez zamjene, ozljeđenim golmanom i generalno izmoreni. Bilo je napeto do zadnje minute kada se s rezultatom 4:4 utakmica nastavila na penale. Marko je zabio odlučujući gol i slavlje je moglo početi.

Zabini igrači kako kažu naši, bili su bolji u finalu, ali sreća je ipak bila na našoj strani. Timski rad, snalažljivost, upornost i snažna volja ponovno su pokazale kako je sve moguće! Naša ekipa se na ovom mini team buildingu super zabavila i cijeli ured je ponosan na njihov uspjeh!

Za kraj, sretni smo što smo zajedno s kolegama iz poslovnog svijeta sudjelovanjem prikupili čak 42.000 kn i drago nam je što je ovaj projekt uspješan i što okuplja brojna poduzeća koja svojim doprinosom poboljšavaju društvo u kojem živimo.

Kopačka solidarnosti