Mazars u Hrvatskoj

Kada kupujete usluge revizije i savjetovanja vjerojatno tražite nešto posebno. S nama dobivate partnera koji vam pruža punu uslugu, koji je predan i dostupan i koji pruža visoku kvalitetu.

Mi smo međunarodna tvrtka i djelujemo kao ujedinjeno partnerstvo, radimo kao jedan integrirani tim, koristeći stručnost i kulturno razumijevanje kako bismo pružili izvrsne i prilagođene usluge iz područja revizije i računovodstva, poreza, financijskog savjetovanja te održivosti. Prisutni u više od 95 zemalja diljem svijeta s više od 47.000 stručnjaka, preko 30.000 stručnjaka u Mazars integriranom partnerstvu i 17.000 stručnjaka u Mazars North America Alliance – pružajući podršku klijentima svih veličina u svim fazama razvoja.

Mazars Grupa je prisutna u Hrvatskoj od 2012. godine kroz Ugovor o korespondenciji, a koja je od prosinca 2013. godine postala punopravni član Mazars Grupe.

  • 10 

    godina Mazarsa u Hrvatskoj
  • 150

    stručnjaka u Hrvatskoj
  • 47.000

    stručnjaka u svijetu

Na tržištu smo prepoznati kao kvalitetni, stručni i beskompromisno etični. Njegujemo vrijednosti u koje vjerujemo i držimo do kulture koju živimo u uredu. Naše vrijednosti su temelj našeg poslovanja i smjer kojim održavamo povjerenje, a to su vrijednosti poput visoke etičnosti u poslovanju, društvene odgovornosti, osobni i poslovni rast među zaposlenima, poštovanje prema svim uključenima i tehničku izvrsnost.

Surađujemo s uredima u Mazarsu diljem svijeta, pojačano s 11 ureda CEE regije, a najbliže i svakodnevno s Adria regijom koju čini Hrvatska, Slovenija i Srbija. Stekli smo kroz godine više od 400 klijenata koji nam u povjerenju daju svoje financije, poslovanje i procese te ih zajednički dižemo na novu razinu kvalitetom i timskim radom.

Adria regija

Adria hrv 4.0

Osnažena stručnost

Pomažemo našim zaposlenicima razviti najviše razine tehničke izvornosti, smatramo da je ključ uspjeha razvoj njihovog znanja, vještina, samouvjerenosti i iskustva. Trenutno zapošljavamo više ovlaštenih revizora, ovlaštenih procjenitelja businessa, ovlaštenih poreznih savjetnika i ACCA kvalificiranih zaposlenika.

Besprijekorna suradnja
Besprijekorno surađujemo u svim našim sektorima, uslugama i područjima  kako bismo svojim klijentima posvuda u svijetu pružili dosljednu kvalitetu.

Uravnotežena perspektiva

Zahvaljujući našoj uravnoteženoj perspektivi uspijevamo pronaći pravu stabilnost između ljudskog pristupa i korporativnih procesa. Uz profesionalne usluge u području revizije, poreza, outsourcinga, financijskog, poreznog i digitalnog savjetovanja, ESG i održivosti uz to u sve što radimo unosimo ljudske vrijednosti.

Više o nama: