Mazars Sustainability Tool Scout

Pronađite najbolju podršku za održivost u poslovnim procesima

Možete upravljati samo onim što možete mjeriti. S našim Sustainability Tool Scoutom, pomažemo vam pronaći prave alate za praćenje, mjerenje i dokumentiranje održivosti vaših poslovnih procesa i vašeg poslovnog okruženja. Korištenje alata je besplatno i bez obveze.

Pristupite Mazarsovom Sustainability Tool Scoutu

Veća održivost poslovnih procesa zahtijeva obradu golemih količina podataka. Identificiranje, povezivanje, upravljanje i analiza ovih podataka često je ručni i dugotrajan zadatak. Izvješćivanje također može biti izazov za tvrtke kada se moraju uzeti u obzir različiti regulatorni zahtjevi, prije svega CSRD i ESRS.

Naš vas alat može provesti kroz šumu različitih alata i softverskih platformi za održivost i ESG. Pokazat ćemo vam postoje li rješenja koja zadovoljavaju vaše potrebe i koliko ih ima. Zatim vas osobno možemo savjetovati o tome koja su to rješenja i kako ih učinkovito implementirati.

Možete imati koristi od našeg poznavanja tržišta i iskustva s alatima i usporediti više od 200 alata. Nakon nekoliko pitanja, primit ćete predizbor alata za održivost u roku od 10 minuta. Osim toga, nudimo Vam dodatnu podršku u analizi vaših potreba, odabiru i postavljanju rješenja koje će vas podržati u području održivosti kako bi automatski ili barem na strukturiran način prikupili i obradili podatke i prenijeli ih u pravi format izvješća.

Pristupite Mazarsovom Sustainability Tool Scoutu