Mazars na prvi pogled

Mazars je međunarodna revizorska, porezna i savjetodavna tvrtka posvećena pomaganju našim klijentima da samopouzdano grade i razvijaju svoje poslovanje.

Prešli smo dug put otkako je Robert Mazars osnovao svoju računovodstvenu tvrtku u Rouenu u Francuskoj 1945. Od tih skromnih početaka Mazars je izrastao u međunarodnu grupu koja obuhvaća preko 50.000 stručnjaka iz više od 100 zemalja i teritorija, uključujući 17.000 profesionalaca kroz Mazars North America Alliance.

Audit je u srži naše ekspertize već više od 70 godina. To je dopunjeno/upotpunjeno uravnoteženim portfeljem consultinga i financijskog savjetovanja, kao i poreznim i pravnim uslugama, kako bismo odgovorili na nove potrebe naših klijenata. 

Naša nam veličina omogućuje pružanje usluga globalnim i lokalnim klijentima širom svijeta, ostajući agilni u svom pristupu. Gdje god radimo, surađujemo kao jedan integrirani tim. To nam omogućuje pružanje iznimno kvalitetne usluge po mjeri klijenta, bez obzira gdje se nalazi, temeljeno na našem lokalnom znanju, kulturnoj osviještenosti i globalnoj perspektivi. 

Naš operativni model je demokratski i transparentan, kako iznutra tako i izvana. Smjer Mazarsa određuje Izvršni odbor Grupe, čiji se članovi biraju svake četiri godine. Podrška tomu je Vijeće za upravljanje skupinom koje, između ostalog, osigurava poštivanje naših etičkih pravila u svakom trenutku, u svemu što radimo.

Vjerujemo da odgovorna tvrtka mora stvoriti zajedničku vrijednost. Nastojimo to postići podržavanjem naše neovisnosti, brigom za budućnost naše industrije balansiranjem održivosti i profita, dok nastojimo ostaviti uspješan svijet za buduće generacije.

Dokumenti

Mazars at a glance
Annual report 2021
Mazars-Group-Transparency-Report-2020-21.pdf
Corporate story 2023
Mazars at a glance 2023