Ugostiteljstvo i slobodno vrijeme

Rješenja po mjeri za poslovanje usmjereno na kupca

Sektor ugostiteljstva i slobodnog vremena sadrži bogat niz poduzeća, koja pokrivaju restorane, putovanja i turizam, igre na sreću i sport. Operateri se suočavaju s izazovnim okruženjem u kojem se ekonomski uvjeti i preferencije potrošača neprestano mijenjaju zbog digitalnih disrupcija, globalizacije i konkurencije. Naš je fokus na pružanju rješenja koja su vam potrebna za operativnu otpornost koja će vam pomoći u ostvarivanju napretka.

Naš pristup

Operateri vrlo dobro poznaju izazove u sektoru ugostiteljstva i slobodnog vremena. Kako bi napredovali, moraju prevladati višestruke prepreke, kao što su nesigurni ekonomski uvjeti, rast i pad potrošačke potražnje, novo zakonodavstvo i tehnološke promjene. Povrh toga, geopolitički događaji i pandemije predstavljaju značajne rizike koji mogu imati štetne posljedice.

U Mazarsu, naši stručnjaci za ugostiteljstvo i slobodno vrijeme razumiju probleme s kojima se ovaj sektor danas suočava. Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo i surađivat će s vama kako bi vam pomogli da brzo odgovorite na razvoj i zahtjeve ove visoko konkurentne i dinamične industrije.

Radimo sa širokim spektrom malih i velikih klijenata, uključujući sljedeće:

  • Restorani, barovi i poduzeća koja se bave ugostiteljstvom
  • Hoteli uključujući velike i navedene grupe, nezavisni pružatelji usluga te mali, srednji i boutique hoteli
  • Putne agencije
  • Sportski klubovi i udruge
  • Operateri teretana uključujući privatne tvrtke koje upravljaju privatnim i javnim objektima te hotelskim teretanama i sadržajima za slobodno vrijeme
  • Zabavni parkovi i igre na sreću  

Naš vam tim može na raspolaganje staviti rješenja koja su vam potrebna za postizanje vaših dugoročnih ciljeva. Svaki od naših stručnjaka s ponosom nudi savjete i smjernice koji ne samo da vam pomažu u uspješnom upravljanju organizacijom, već vam također omogućuju pružanje visokokvalitetnog korisničkog iskustva. Usvajamo pragmatičan pristup koji osigurava da ono što radimo odgovara vašim potrebama, bilo da se radi o definiranju vaše strategije razvoja, pronalaženju i osiguranju ulaganja, optimizaciji vašeg poslovanja ili restrukturiranju vašeg poslovanja:

Definirajte svoju strategiju i uskladite je s tržišnim prilikama

Prava strategija ključna je za vaše poslovanje. Možemo vam pomoći definirati i pozicionirati proizvode i usluge kako biste zadovoljili zahtjeve kupaca te procijeniti izvedivost vaših projekata i potencijal financijskog povrata. Bilo da osnivate nove tvrtke na rastućim tržištima ili prodajete nestratešku imovinu, možemo osigurati vaš uspjeh putem financijskog savjetovanja, pravne i porezne podrške, uzimajući u obzir lokalne specifičnosti i propise.

Osigurajte svoje investicije

Naši stručnjaci mogu vam dati savjete o odabiru investitora i sigurnom ulaganju. Također možemo pronaći pravo rješenje financiranja za vaše projekte, izraditi studije izvodljivosti, procijeniti imovinu, prilagoditi strukturu kapitala te pružiti podršku kod pregleda ugovornih obveza.

Optimizirajte svoje poslovanje

Možemo vam pomoći da poboljšate svoje procese i interne kontrole kako biste spriječili prijevare. Implementiramo sustave izvješćivanja u skladu sa standardom USALI. Optimiziramo vaše upravljanje riznicom i pregledavamo politike ljudskih resursa, a usto pružamo financijske i porezne te IT revizije. Naši analitičari podataka i tehnološki stručnjaci mogu poboljšati vašu digitalnu izvedbu putem pouzdane tehnologije i upravljanja podacima kako biste mogli steći uvide u ponašanje potrošača i zaštititi podatke kupaca. Također vam možemo pomoći da dobijete nacionalne ili međunarodne oznake, a naš tim za održivost može vam pomoći definirati i implementirati vašu CSR strategiju.

Kontaktirajte nas