Zdravstvo i biološke znanosti

Neovisni specijalistički savjeti koji će pomoći u postizanju boljih i pravednijih zdravstvenih rezultata

Čak i prije nego što su nedavni događaji postavili zdravstvenu skrb u prvi plan na globalnoj razini, sektor se suočavao sa sve većim izazovima. Starenje stanovništva, mijenjanje modela financiranja, rastuća očekivanja javnosti i pojava disruptivne tehnologije doprinijeli su poteškoćama u pružanju kvalitetne skrbi po pristupačnim cijenama. U Mazarsu razumijemo potrebu za suradnjom s tvrtkama, vladama, tvorcima politika i investitorima kako bismo stvorili zdrava i sigurna društva. Nudimo specijalizirane savjete za rješavanje troškovnih pritisaka istovremeno iskorištavajući našu tehničku stručnost s jednim ciljem na umu: pomoći u stalnom poboljšanju kvalitete skrbi.

Naš pristup

Zdravstveni ekosustav suočava se s brzim demografskim promjenama, većim zahtjevima potrošača i promjenom političkih prioriteta. Najsigurnije i najotpornije zdravstvene organizacije i tvrtke bit će one koje mogu predvidjeti kako će brze inovacije, obrasci potrošnje za domaće i međunarodne zdravstvene sustave i regulatorne promjene utjecati na njihovu krajnju vrijednost.

Organizacije i poduzeća u zdravstvenom sektoru odgovaraju na tehnološki napredak, nove tehnike pružanja skrbi i pojavu novih izazova. U godinama koje su pred nama, vjerujemo da će svestranost i prilagodljivost biti ključni, zbog čega neprestano nadograđujemo vlastito znanje s ciljem da zadovoljimo najširi raspon igrača u području zdravstvene zaštite i bioloških znanosti.

Naša su rješenja osmišljena da pomognu vlastima, organizacijama i tvrtkama u upravljanju i poboljšanju njihovih svakodnevnih operacija u zdravstvenom sektoru, predviđanju promjena i postizanju stvarne transformacije. Bilo da trebate kratkoročna računovodstvena rješenja ili dugoročnu procjenu strategije vaše organizacije, mi imamo iskustvo i znanje da vam pružimo podršku. Članovi našeg tima imaju dugogodišnje iskustvo kao konzultanti ili računovođe u sektorima medicinske i socijalne skrbi, a mnogi imaju članstva u profesionalnom medicinskom računovodstvu. Na temelju vaših zahtjeva, cilj nam je izgraditi tim s najboljim vještinama za pružanje poticaja vašoj organizaciji.

Kontaktirajte nas