Financijske usluge

Izgradnja budućnosti financijskih usluga uz napredna rješenja

Regulatorne promjene i disruptivna tehnologija stvaraju prilike, ali i izazove u industriji financijskih usluga. Veći zahtjevi za transparentnošću, veća očekivanja klijenata i veći fokus na upravljanje rizicima znače da se poslovni modeli moraju razvijati. U Mazarsu, naš tim za financijske usluge razumije složenost sve konkurentnijeg tržišta i koristi svoje iskustvo kako bi vam pomogao izgraditi prosperitetnu budućnost. Suradnja s investitorima i regulatorima osigurava da nudimo prilagođena, integrirana rješenja koja vam savršeno odgovaraju i koja stvaraju vrijednost za društvo.

Naš pristup

Današnja industrija financijskih usluga međunarodna je po prirodi i to sa sobom nosi sve veći broj regulatornih obveza. Štoviše, tehnološke promjene, kompleksnost tržišta, promjene u ponašanju potrošača i ekonomska dekarbonizacija pokretači su disrupcija. U Mazarsu, naš tim stručnjaka za financijske usluge pronalazi praktična rješenja za pitanja koja su najvažnija tvrtkama u području upravljanja imovinom, bankarstva, osiguranja i nekretnina.

Djelujući kao jedinstveni, integrirani tim, naši se stručnjaci oslanjaju na dubinu i širinu svoje stručnosti kako bi pružili korisne uvide koji dodaju vrijednost i stavljaju vašu organizaciju u snažan položaj. Kroz naš suradnički pristup i međunarodnu perspektivu, dajemo savjete koji pomažu vašem poduzeću u industriji financijskih usluga da se uskladi s propisima, upravlja rizicima i transformira vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas