Razvoj vašeg poslovanja

Bilo da rast nastupa zbog geografskog širenja, akvizicije ili držanja koraka s rastućom potražnjom kupaca - prošli smo to i znamo kako pomoći

Pomažemo vam da dosegnete sljedeći ključni cilj

Mučite li se s pronalaskom pravih dobavljača ili partnera u inozemstvu? Trebate podršku u akviziciji? Možda vaša prodaja nije na razini na kojoj biste željeli? Razgovarajte s nama o vašim ciljevima. Surađivali smo s mnogim poduzećima kako bismo im pomogli u postizanju željenog rasta tako da možemo krenuti odmah i pobrinuti se da na cilj stignete što je brže i učinkovitije moguće.

Međunarodno širenje

Iskoristite prednosti međunarodnog širenja dok istovremeno umanjujete rizike poremećaja. Naša međunarodna mreža može vam pomoći u izradi poslovnog plana, procijeni rizika i uspjehu međunarodnog širenja.

Ostvarivanje uspjeha u spajanju i stjecanju

Osjećajte se sigurnima u obvezu koju ćete preuzeti. Bez obzira na to razmišljate li o spajanju, otkupu ili akviziciji poduzeća, imamo opseg stručnosti kojim vam možemo pomoći na svakom koraku: od strateškog poslovnog planiranja, dubinske analize, do planiranja integracije i izvršenja.

Poticanje prodaje

Uvidite svoj potencijal za povećanje prodaje u razgovoru s jednim od naših iskusnih poslovnih savjetnika. Možemo vam pomoći stvoriti i isporučiti nove strategije izlaska na tržište, poboljšati stvaranje potencijalnih kupaca i povećati vašu stopu konverzije kako bismo vam pomogli da ostvarite ciljanu prodaju.

Rast vaše mreže

Uključite se u Mazarsovu globalnu mrežu koja će vam pomoći da se povežete s dobavljačima, savjetnicima i misaonim vođama diljem svijeta kako biste ubrzali poslovanje.

Rješavanje poreznih pitanja

Dopustite nam da se pobrinemo za to da vaše poduzeće postupa s porezima na pravi način. Kao stručnjaci za porezno savjetovanje, planiranje i usklađenost možemo vam smanjiti stres oko poreza i pomoći vam da se pripremite za učinkovito i djelotvorno podnošenje poreznih prijava.

Kontaktirajte nas ovdje s desne strane ili kontaktirajte člana tima koji će vam se povratno javiti kako bismo razgovarali o razvoju vašeg poslovanja.

Kontaktirajte nas