Gen You.

Generacija Y, Generacija Z...Generacija You.

Sljedeća generacija revizora u Mazarsu spremna je izazvati i transformirati reviziju kakvu poznajemo.

Gen You, pridruži nam se

Spremni odigrati svoju ulogu u društvu?

Revizija ima važnu ulogu od javnog interesa. Brinući se o organizaciji koju revidiramo, Mazars pomaže u izgradnji održivog poslovanja za dobrobit cijelog društva. S jasnim ciljem za budućnost, zajedno stvorimo pozitivne promjene.

5_slide2

Dosta ti je greenwashinga?

Poslovanje nije samo maksimizacija profita. Upoznajte Estelle, zaljubljenicu u ekologiju i revizoricu u Mazarsu, koja se bavi važnim globalnim problemima i podupire tvrtke da usklade svoje ciljeve održivosti. Prigrlite karijeru koja ide izvan okvira.

Gen You, pridruži nam se

 
 
 

   

   

  

Zanima te kako su povezani robotika, AI i revizija?

U sve složenijem svijetu, podaci su ključni. Od robotske obrade do umjetne inteligencije i analitike, tehnologija je transformirala procese revizije. U Mazarsu prihvaćamo pametne načine rada razvojem i korištenjem inovativnih digitalnih rješenja kako bi se fokusirali na izazove koji su važni našim klijentima. Nije znanstvena fantastika, nego stvarni svijet.

6_slide2

Želiš znati što se krije iza brojki?

Smatralo se da je revizija isključivo financijske prirode, što je velika zabluda. Upoznajte Celine, revizoricu u Mazarsu koja se bavi IT i ESG zadacima. Vrijeme je za novi pogled na reviziju.

Gen You, pridruži nam se

   

    

     

   

                                                Jesi li spreman/spremna učini pravu razliku?

Revizija je u potpunoj transformaciji i Mazars je u jedinstvenoj poziciji da predvodi te promijene. S našim poduzetničkim duhom, potičemo inovacije, vodstvo i izazivamo status quo. Mi ćemo ti dati glas i pomoći da imaš utjecaj.

4_slide2

Želiš znati kako funkcionira biznis?

Revizija je više od niza brojeva i papirologije. Upoznajte Olivera, revizora u Mazarsu, koji se zavlači pod kožu tvrtke da dubinski razumije način na koji ona funkcionira. Upoznaj nove dimenzije poslovnog svijeta.

Gen You, pridruži nam se

    

    

   

Želiš biti korak ispred?

Početak karijere u reviziji put je razvoja kritičkog mišljenja i mekih vještina. U Mazarsu znamo da je karijera putovanje i da je prvi korak važan. S nama ćeš brzo napredovati, preuzimati odgovornosti koje s vremenom rastu i biti spreman za svoj idući korak.

9_slide2

U potrazi za karijerom i prijateljstvom?

Revizija je pokretač karijere. Upoznajte Mathilde, revizoricu u Mazarsu, koja može osloboditi svoju ambicioznu prirodu u okruženju rasta, različitosti i prijateljstva. Budi svoj i rasti s nama.

Gen You, join us

     

    

   

  

10_slide2

    

Razmišljaš i djeluješ globalno?

Mogućnost međunarodnog rada je game-changer. Upoznaj Helgu, revizoricu u Mazarsu, koja radi na raznim međunarodnim angažmanima i gradi međunarodne odnose. Međunarodni klijenti, timovi i mogućnosti.

Gen You, pridruži nam se

 

  

       

   

Jesi spreman/spremna pridružiti nam se?

Gen You, pridruži nam se