Bankarstvo i tržišta kapitala

Rješenja koja bankama pomažu napredovati na složenom tržištu

Bankarski sektor suočava se sa značajnim regulatornim izazovima, tehnološkim disrupcijama i promjenama potrošačkih navika. U vrlo neizvjesnom i promjenjivom gospodarskom okruženju, dok održive financije postaju sve važnije kako banke i regulatori razvijaju nove ideje, prilagodba poslovnih modela i upravljanje disrupcijama ključni su. Naš integrirani tim stručnjaka za bankarstvo i tržište kapitala nudi vam viziju i smjernice za snalaženje u fluktuirajućem okruženju.

Naš pristup

Disrupcije i regulatorne promjene čvrsto su utemeljene teme u bankarskom sektoru. Kad se ovome doda rastuće troškovne pritiske, promjenu ponašanja potrošača i nove političke i gospodarske izazove, postaje jasno da rizika i prilika s kojima se industrija suočava ne nedostaje. Kako se tržište mijenja, ključno je da banke budu opremljene alatima za ponovno kalibriranje svojih poslovnih i operativnih modela, kako bi ispunile zahtjeve složenog regulatornog okruženja i održivost stavile u središte svog djelovanja.

U Mazarsu, naš tim za bankarstvo i tržišta kapitala sastoji se od bivših regulatora, rukovoditelja industrije i viših stručnjaka koji nude duboke uvide u industriju. Razumijemo kompliciranu mrežu regulatornih, ekonomskih i političkih promjena koje utječu na financijske institucije te nudimo savjete i rješenja koja vode do čvrstih odluka.

Naši klijenti uključuju neke od najvećih svjetskih banaka i radimo s cijelim vrijednosnim lancem industrije. Uz stručnjake za bankarstvo i tržišta kapitala diljem svijeta, nudimo lokalno tržišno iskustvo u radu s jedinstvenom integriranom platformom koja osigurava da smjernice koje dobijete od nas odgovaraju vašim poslovnim ciljevima.

Kada sklopite partnerstvo s nama, možemo vam ponuditi smjernice o sljedećem:

  • Regulatorne reforme i pitanja
  • Globalizacija, nove tehnologije, promjene operativnih modela i modela poslovanja
  • Kombiniranje, restrukturiranje, praćenje u složenom okruženju.

Naš tim sastoji se od stručnjaka za bankarstvo i tržište kapitala koji imaju globalno, regionalno, lokalno i regulatorno znanje te tehničku stručnost za isporuku širokog spektra rješenja na istinski integriran način. Radimo po načelu suradnje koje okuplja naš multidisciplinarni tim diljem zemljopisnih područja i niza specijalnosti.

Naša usluga bankarstva i tržišta kapitala pokriva sljedeće:

  • Revizija i osiguranje
  • Regulativa i usklađenost
  • Upravljanje rizicima
  • Restrukturiranje
  • Forenzika i sudski sporovi
  • Financije i operativna učinkovitost

Kontaktirajte nas