Mediji

Pružanje pomoći s ciljem iskorištavanja prilika u sektoru koji se transformira

Digitalna revolucija transformirala je medijski sektor. Rastuća potražnja potrošača za inovativnim digitalnim iskustvima pokreće promjene, a istovremeno predstavlja izazov za postojeće poslovne modele. Naše prilagođene usluge revizije, poreza i savjetovanja osmišljene su kako bi vam pomogle da se prilagodite i napredujete.

Naš pristup 

Sektor medija, informacija i zabave dinamičan je i prolazi kroz razdoblje značajnih tehnoloških promjena. Digitalne disrupcije, promjenjiva ponašanja potrošača i ekonomske neizvjesnosti uzimaju danak na medijskom tržištu diljem svijeta. Kako bi se održala i napredovala, poduzeća moraju prilagoditi svoje poslovne modele i donositi brze, kritične odluke.

Naši stručnjaci imaju veliko iskustvo u industriji i nude vam pragmatična i fleksibilna rješenja kako biste mogli transformirati svoje poslovanje i ojačati svoju poziciju za budući uspjeh. Radeći kao integrirani tim, naši stručnjaci pružaju usluge specijalizirane revizije, financijskog savjetovanja, poreznog planiranja i usklađivanja, savjetovanja i licenciranja te usluga isplate tantijema za medijske tvrtke svih veličina.

Možda pokušavate postići jedan od sljedećih ciljeva:

  • Redefinirati svoju poziciju
  • Iskoristiti nove mogućnosti diverzifikacije
  • Kontrolirati svoju distribucijsku mrežu
  • Zadržati svoje klijente i komunicirati s njima
  • Osigurati strateški sadržaj i upravljati njegovim pravima
  • Osigurati svoju financijsku poziciju

Nudimo tri strateška alata koji vam mogu pomoći da ispunite svoje ciljeve i natječete se na zasićenom tržištu:

Prilagodite svoj poslovni model

Kako biste napredovali na svom tržištu, morate razumjeti okruženje u kojem poslujete i iskoristiti prilike kada se pojave. Možemo vam pomoći definirati i implementirati vašu strategiju, pozicionirati vaš brend, izgraditi model distribucije i razviti vaše poslovne planove. Naš tim vam također može pomoći u upravljanju vašim financijskim transakcijama i savjetovati vas u svakoj fazi vaše strategije rasta.

Poboljšajte svoju izvedbu

Možemo vam pomoći identificirati što je potrebno za optimizaciju vašeg učinka i iskoristiti prilike za poticanje rasta, bilo putem akvizicije ili prodaje. Naš tim vas također može savjetovati o strategijama za poboljšanje profitabilnosti i povrata te pružiti pravnu podršku u vezi s tantijemama, franšizama i piratstvom.

Kontrolirajte svoje rizike

U digitalnoj je eri ključno upravljati rizikom. Naši stručnjaci mogu procijeniti vaše financijske rizike i ponuditi alate za njihovu kontrolu, te savjetovati vas o učinkovitosti sigurnosne zaštite vašeg informacijskog sustava i sadržaja. Također možemo pružiti praktična rješenja za upravljanje promjenama, regulatorna pitanja i posljedice sporova i prijevare povezane s identitetom.

Kontaktirajte nas