Globalna usklađenost

Integrirani tim koji će vam pomoći u snalaženju u složenosti globalnih propisa

Tvrtke se danas bore sa širokim nizom novih pravila i propisa kojima je sve teže upravljati. Više se ne radi samo o popunjavanju niza poreznih prijava. Naša globalna usluga usklađenosti osmišljena je kako bi vam pomogla osigurati dobro upravljanje ispunjavanjem vaših specifičnih obveza.

Naš pristup

Sve veća složenost pravnog i regulatornog okruženja stvara glavni izazov za tvrtke. Osiguravanje usklađenosti sve šireg skupa pravila i zakona skupo je, troši puno resursa i zahtijeva lokalno znanje. Uspješna navigacija tim obvezama na domaćoj i međunarodnoj razini je presudna, ali često teška za upravljanje.

U Mazarsu nudimo globalnu uslugu usklađenosti koja vam pomaže da ostvarite svoje poslovne ambicije istodobno ispunjavajući svoje obveze. Kada odaberete nas, koristit ćete širinu i dubinu naše stručnosti širom svijeta, a naš tim donosi najbolje od onoga što nudimo vašem poslu.

Naši su klijenti tvrtke svih veličina, od malih domaćih tvrtki do velikih multinacionalnih kompanija. Bez obzira koliko veliki ili mali bili, mi proaktivno predviđamo i rješavamo probleme kada i gdje se pojave te po potrebi izdvajamo dodatne resurse. Agilnim i fleksibilnim pristupom možemo udovoljiti vašim potrebama kako se razvijaju i pružiti vam integrirani tim koji uključuje stručnjake iz različitih disciplina i geografija u našem poslu. Naši središnji koordinacijski timovi pobrinut će se da se poštuju SLA i KPI.

Naša globalna usluga usklađenosti osmišljena je tako da je možemo prilagoditi vašim okolnostima. Jedna kontaktna točka pružit će vam pouzdanu i visokokvalitetnu uslugu koju očekujete od Mazarsa i koordinirati tim kako biste i dalje ostali usklađeni. Naše integrirano partnerstvo omogućuje nam da djelujemo kao jedan tim i pobrinemo se da  vam pružimo dosljednu uslugu širom svijeta.

Naši alati i rješenja

inControl je naša digitalna platforma za usklađenost, osmišljena kako bi pomogla globalnim organizacijama da nadgledaju i poboljšavaju svoje postupke usklađenosti. Pruža jasan i transparentan pogled na cjelokupni postupak usklađenosti i omogućuje procjenu učinka unutarnjih i vanjskih timova. 

PayWorld pruža globalno upravljanje obračunom plaća na jednoj platformi, omogućavajući pojednostavljene i standardizirane operacije obračuna plaća.

 

Kontaktirajte nas