Vlasnici nekretnina, korisnici i razvojni inženjeri

Usluge koje će vam pomoći u upravljanju vašim portfeljem nekretnina.

Sektor nekretnina doživljava velike promjene nakon pandemije. Kako se gradovi i zajednice mijenjaju, a društveno ponašanje evoluira, mijenja se i način na koji ljudi koriste imovinu i njome upravljaju. Naši stručnjaci razumiju dinamičnu prirodu tržišta i pružaju prilagođene revizije, savjetodavne i porezne usluge kako bi podržali vaše ambicije.

Naš pristup

Tržište nekretnina složeno je i raznoliko. Kada planiraju strategiju za nekretnine, stručnjaci u industriji suočavaju se sa širokim rasponom čimbenika rizika i prepreka koje se moraju uzeti u obzir, kao što su operativni i financijski rezultati, usklađenost s propisima i tehnološki razvoj. Usto, upravitelji imovinom također moraju biti svjesni utjecaja na okoliš i rizika uzrokovanih klimatskim promjenama.

U Mazarsu, naš predani tim pruža vam praktične uvide i rješenja za razvoj i upravljanje nekretninama. Radimo s vlasnicima, operaterima, korisnicima i upraviteljima širokog spektra subjekata koji se bave nekretninama pružajući revizijske, savjetodavne i porezne usluge od faze razvoja preko operativnog ciklusa sve do vaše izlazne strategije.

Naši stručnjaci stvaraju rješenja po mjeri koja su posebno dizajnirana da zadovolje vaše potrebe, nudeći osoban pristup i poznavanje lokalnog tržišta. Možemo vam pomoći optimizirati vaše financijske rezultate i ojačati vaše unutarnje kontrole kako biste postigli bolju operativnu učinkovitost. Možemo osigurati vašu usklađenost s porezima i propisima, podržati vaše transakcije i poboljšati vašu strategiju, koristeći prednosti inovacija i tehnologije.

Naše usluge

  • Revizija
  • Savjetovanje o nekretninama
  • Porezno savjetovanje i strukturiranje
  • Upravljanje rizicima
  • Financijsko savjetovanje
  • Zakoni povezani s nekretninama

Kontaktirajte nas