Telekomunikacije

Usluge za poduzeća koja su na čelu tehnoloških promjena

Tehnologija koja se brzo razvija, promjene u ponašanju korisnika, jaka konkurencija i regulatorni nadzor glavni su čimbenici koji utječu na telekomunikacijska poduzeća. Kako bi se istaknula u gomili, poduzeća moraju biti agilna i otporna, a istovremeno i inovativna. Naši revizijski, savjetodavni i porezni stručnjaci mogu vam pomoći odgovoriti na ovo tržište koje se brzo mijenja.

Naš pristup

U industriji telekomunikacija, tvrtke se suočavaju s kombinacijom regulatornih, ekonomskih, konkurentskih i političkih pritisaka dok nastoje zadovoljiti zahtjeve korisnika. Kako potreba za kapacitetom i povezanošću eksponencijalno raste, moraju uvesti inovacije na razini upotrebe, terminala, mreže i tržišta. Implementacija 5G tehnologije, sigurnost podataka, konkurencija ne-telekomunikacijskih pružatelja usluga, smanjena mrežna ulaganja i imperativi održivosti samo su neki od primjera najvećih izazova s kojima se sektor danas suočava.

Naši predani stručnjaci za telekomunikacije mogu vam pomoći da se direktno suočite s ovim izazovima multidisciplinarnim pristupom koji pokriva reviziju, savjetodavna i porezna rješenja. Svaki od naših stručnjaka kombinira duboko poznavanje vaše strogo regulirane industrije s inovativnim pristupima kako bi vam pomogli definirati vlastitu strategiju i odgovoriti na tržište koje se transformira, uz potrebne specifične vještine i kredibilitet na svim tržištima na kojima poslujemo.

Možemo vam pomoći na nekoliko načina, a to su:

Prilagodba vašeg poslovnog modela

Održivi uspjeh u telekomunikacijskoj industriji znači prilagodbu poslovnih modela kao odgovor na konkurentske i ekonomske pritiske te na razvoj tehnologije. Možemo podržati vašu transformaciju i pomoći vam da unaprijedite svoju poslovnu strategiju i upravljanje vašim informacijskim sustavima i procesima.

Prilagodba vaše investicijske strategije

Uz sve veću potražnju za inovativnim tehnologijama, operateri moraju ulagati u svoje mreže. Korisnici sve više zahtijevaju brže mreže i stalne inovacije u tehnologiji i kapacitetu, kao što su velika brzina i niska latencija (5G), što zahtijeva značajna ulaganja koja mogu utjecati na profitabilnost. Naši stručnjaci mogu vam pomoći u tim naporima, kao što je procjena vaših kapitalnih izdataka ili razvoj strateških partnerstava, istovremeno vam pomažući u snalaženju u konkurentskom okruženju koje se stalno mijenja i rastućim regulatornim zahtjevima.

Ograničenje i kontrola rizika – Osiguravanje sigurnosti podataka

Kako količina podataka koje generiraju korisnici raste, operateri se moraju usredotočiti na zaštitu i povjerljivost prikupljenih informacija. Naš tim za kibernetičku sigurnost može vam pomoći da ojačate politike upravljanja i sigurnosti koje se primjenjuju na vaš informacijski sustav. Kada je riječ o poboljšanju upravljanja rizicima, naši globalni i multidisciplinarni timovi u internim kontrolama mogu pomoći ublažiti vaše rizike i osmisliti program interne kontrole prilagođen rizicima koji se brzo razvijaju.

Međunarodno širenje

Kako se poduzeća digitaliziraju, a svijet sve više povezuje, poslovni modeli sve su globalniji. Imamo multidisciplinarni tim sektorskih stručnjaka koji vam mogu pomoći u definiranju strategije internacionalizacije, uspostavljanju strategije valutne zaštite, upravljanju porezima, podršci u prijelazu računovodstvenih načela, provedbi antikorupcijskih mjera i uvođenju mjera za upravljanje novčanim tokovima na što učinkovitiji način.

Kontaktirajte nas