Implementacija i transformacija

Rješenja za ugradnju održivosti u vaše strateške poslovne planove

Jedan od najvećih izazova s ​​kojima se mnoge tvrtke danas suočavaju je uključivanje održivosti u sve što rade. Biti istinski održiv znači ići dalje od čimbenika okoliša ili ublažavanja rizika. Naši stručnjaci za održivost mogu vam pomoći da provedete plan koji poboljšava ukupnu poslovnu izvedbu i stvara vrijednost.

U današnjem poslovnom okruženju, rizici povezani s neprovođenjem istinski održive poslovne strategije veći su nego ikad. Kada poduzeća ugrade održivost u svoje kratkoročne, srednjoročne i dugoročne planove, ona ne samo da umanjuju rizike, već se stavljaju u poziciju da pronađu nove prilike koje im pomažu da ostvare vrijednost. Ali mogu postojati izazovi koji otežavaju upravnim odborima, ključnim dionicima i povjerenicima poduzimanje potrebnih radnji za integraciju održivosti u srž organizacije.

U Mazarsu imamo tim stručnjaka koji vam mogu pomoći da izvršite transformaciju u poslovanje koje je usmjereno na održivost i ESG načela. Naš tim će razviti razumijevanje vaše trenutne pozicije održivosti i dati pogled na to kako  poboljšati dugoročnu održivost vaše organizacije.

Naš fokus je na pružanju usluga koje su vam potrebne za ugradnju održivosti u vašu širu poslovnu strategiju, uključujući upravljanje promjenama u vašoj organizaciji, sudjelovanje dionika i razvoj nove korporativne kulture. S visokokvalificiranim timom koji nudi međunarodnu perspektivu i duboko poznavanje pitanja održivosti, možemo vam ponuditi uvid i smjernice koje trebate.

Kontaktirajte nas