Usluge sukladnosti

Bilo da se radi o pronalaženju rješenja za izazove, pomoći u radu backofficea ili razgovoru o tome kako će zakonske promjene utjecati na vas – naš je cilj omogućiti vam da budete mirni i usredotočite se na svoju osnovnu djelatnost

Omogućit ćemo vam da se usredotočite na svoju osnovnu djelatnost

Vođenje poslovanja dovoljno je teško i bez tereta administracije, računovodstva i zakona koji se stalno mijenjaju pa je pronalaženje pravog partnera koji će podržati vaše potrebe ključan kako biste bili sigurni da vaše poslovanje stoji na čvrstim temeljima. Nudimo pragmatična rješenja i redovito komuniciramo kako bismo vas informirali o promjenama propisa i novim zakonima koji na vas utječu.

Naše veliko iskustvo u radu s privatnim poduzećima znači da razumijemo da poduzeća trebaju visokokvalitetne informacije za podršku u donošenju odluka, kao i pristup najboljim praksama i tehnologiji koja će vam pomoći da zadržite kontrolu, smanjite rizik i povećate učinkovitost.

Možemo vam pomoći u upravljanju svim aspektima vašeg poslovanja, od toga da ste u skladu s lokalnim zakonima i propisima, do pripreme sveobuhvatne revizije i cjelovitog outsource rješenja. Istražite naše usluge u nastavku kako biste saznali više.

Revizija i osiguranje

Revizija je sastavni dio jamstva zdravlja vašeg poduzeća. Provjeravamo vaša godišnja financijska izvješća i osiguravamo dosljednost i objektivnost te uspostavljanje jasne perspektive za buduće planiranje. Otkrijte naše usluge revizije ili nas kontaktirajte za više informacija.

Outsourcing

Naše usluge outsourcinga osmišljene su kako bi vam pomogle da se usredotočite na srž vašeg poslovanja. Možemo pomoći u pripremi vaših godišnjih financijskih izvješća, povezati se s revizorima, pružiti administrativnu podršku, voditi knjigovodstvo i konsolidirati račune grupe. Javite nam se da razgovaramo o tome kako vam možemo pomoći da budete mirni ili pročitajte više o našim uslugama ovdje.

Porez

Postoji mnogo različitih poreza o kojima treba razmišljati, što može biti komplicirano. Od učinkovitog strukturiranja vaših ulaganja u drugim zemljama do upravljanja porezima koje vaše poduzeće plaća na globalnoj razini, taj porezni krajolik je složen i treba ga strateški uravnotežiti s poslovnim prioritetima. Upoznati smo s najsitnijim detaljima globalnih poreza što znači da vam možemo pomoći da ih i vi razumijete, a i da odredite najbolje vrijeme za donošenje određenih odluka.

Mazarsovi stručni porezni savjeti i rješenja mogu vam pomoći da povećate porezne uštede i izbjegnete rizike. Pročitajte više o našim poreznim uslugama ili nas kontaktirajte kako biste saznali više.

Pravna pitanja

 Stručno pravno savjetovanje i pomoć dio su svakog poslovnog puta. Klijentima diljem svijeta nudimo pragmatičan i višestruko specijalizirani pristup, uz stručnost na globalnoj i lokalnoj razini. Javite nam se kako bismo razgovarali o vašem poslovanju ili saznali više o našim pravnim uslugama.

Okoliš, društvo i upravljanje

Poduzeća igraju utjecajnu ulogu u budućnosti gospodarstva, zajednice i društva, stoga je vođenje poduzeća koje posluje na održiv način nevjerojatno važno. Poslovni vođe moraju razmišljati i djelovati dugoročno kako bi služili svojoj zajednici i poboljšali poslovni učinak. Od borbe protiv mita i korupcije do borbe za ljudska prava, naše iskustvo može vam pomoći u svakoj situaciji. Pročitajte više o našim uslugama održivosti.

Kontaktirajte nas za više informacija i član Mazars tima će vam se povratno javiti kako bismo detaljnije razgovarali o tome.

Kontaktirajte nas