Velika poduzeća koja kotiraju na burzi

Mi smo integrirano, međunarodno i multikulturalno partnerstvo čija veličina omogućava pružanje usluga globalnim klijentima agilnim i personaliziranim pristupom. Opsežnost i dubina naše stručnosti i ponude usluga omogućuje nam pružanje podrške liderima na svim funkcijama

Najviše rukovodstvo

Naši stručnjaci vam pružaju uvide i savjete koji su vam potrebni za sigurno donošenje ključnih poslovnih odluka. Bilo da razmatrate o akviziciji, osporavate predmet na sudu ili restrukturirate poslovanje, naši stručnjaci za financijsko savjetovanje mogu vam pružiti potrebne smjernice. Naši posvećeni konzultanti također vam mogu pomoći da organizirate svoje poslovanje kako biste radili učinkovitije, osmislili i upravljali programom promjena, iskoristili tehnologiju i bolje upravljali rizikom.

Financije

Imamo kompletan paket usluga za podršku financijskim direktorima i voditeljima. Naš tim za reviziju i osiguranje funkcionira kao jedinstven integrirani tim diljem svijeta, čime vam pruža dosljednu izvrsnost na svakom tržištu na kojem se nalazite. Naši konzultanti mogu vam pomoći da razvijete i pružite najbolju financijsku funkciju u klasi (od strategije financijske funkcije do novčanog toka optimizacija), dok naši stručnjaci za financijsko savjetovanje imaju paket ponuda za podršku najsloženijih poslova i financijskih pitanja. Naš međunarodni porezni tim može vas savjetovati o svim aspektima porezne usklađenosti na lokalnoj i globalnoj razini, a naši vanjski stručnjaci mogu vam pomoći u dizajniranju i implementaciji fleksibilnih rješenja za računovodstvo i izvješćivanje koja nadopunjuju vaše poslovanje.

Rizik

Podržavamo Glavne službenike za rizike i njihove timove na razne načine. Naši konzultanti mogu vas podržati sa svim vrstama usluga upravljanja rizikom (od upravljanja upravljačkim rizikom i rizikom poduzeća do kibernetičke sigurnosti i interne revizije i kontrole), dok vam naš stručnjak za jamstvo i održivost može pomoći s izvješćivanjem i jamstvom: od reguliranih financijskih revizija do ekoloških izvješćivanja, društvenih izvješćivanja i izvješćivanja o upravljanju. Pri ruci imamo stručne i funkcionalne stručnjake koji će vam pružiti podršku u svim pravnim i poreznim potrebama, a naše integrirano međunarodno poduzeće omogućuje nam pružanje globalnog rješenja za usklađenost koje će globalno nadzirati i upravljati svim vašim obvezama usklađenosti na jednostavan i koordiniran način.

IT

Naša tehnološka i digitalna savjetodavna praksa može vam pomoći u dizajnu i implementaciji velikih transformacija poslovnih rješenja, kao i automatizaciji procesa i digitalizaciji. Naši digitalni stručnjaci mogu vam pomoći stvoriti prilagođena rješenja za poslovnu inteligenciju i analitiku koja savršeno odgovaraju vašim poslovnim potrebama. Također kombiniramo naše digitalno znanje i iskustvo sa  stručnošću u reviziji i usklađenosti kako bismo klijentima pružili podršku u IT osiguranju, kibernetičkoj sigurnosti i zaštiti podataka.

Ljudski resursi

Podržavamo službenike ljudskih resursa u svim aspektima njihova rada. U periodima velikih promjena naši konzultanti za upravljanje mogu vam pružiti podršku u dizajnu organizacije, upravljanju promjenama i integraciji nakon spajanja, a naši stručnjaci za outsourcing mogu vam pružiti prilagođena rješenja za sustave ljudskih resursa i globalni obračun plaća. Imamo i pravne i porezne stručnjake za savjetovanje o pitanjima radnog prava i poreznim implikacijama globalno mobilne radne snage.