Neprofitne organizacije

Pružanje prilagođene podrške kako biste mogli igrati svoju vitalnu ulogu u društvu

Dobrotvorne i neprofitne organizacije igraju ključnu ulogu u našem gospodarstvu i društvu. Međutim, često se suočavaju s financijskim pritiscima zbog demografskih promjena, fluktuirajućih filantropskih potpora i regulatornih pritisaka. Pomažemo neprofitnim organizacijama da zadrže svoj status oslobođenja od poreza i pružamo niz revizijskih, poreznih i savjetodavnih usluga kako bismo osigurali njihov kontinuitet rada. Shvaćamo da svaka organizacija ima različite zahtjeve, stoga osiguravamo da naša rješenja odgovaraju vašim potrebama.

Naš pristup

Razumijemo ulogu koju neprofitne organizacije i udruge imaju u društvu. Zato je važno da dobijete prave savjete i smjernice kako biste mogli zadržati svoje porezne olakšice i izuzeća te kako biste osigurali tokove prihoda i postigli operativnu učinkovitost i time osigurali svoju budućnost.

U Mazarsu, naša grupa za neprofitne organizacije tim je iskusnih profesionalaca koji su iskusni u jedinstvenim izazovima s kojima se susrećete. Nudeći niz revizijskih, poreznih i savjetodavnih usluga, želimo vam pomoći da prevladate prepreke s kojima se suočavate i razvijete robustan i održiv operativni model.

Neprofitni sektor definiran je svojom raznolikošću, što znači da svaka organizacija ima specifične zahtjeve. Radimo sa širokim spektrom neprofitnih skupina, kao što su dobrotvorne organizacije, obrazovne ustanove, stambene udruge, vjerske organizacije, pružatelji zdravstvenih usluga i privatne zaklade. Bilo da ste mala, kvartovska ili velika, složena neprofitna organizacija: bez obzira na veličinu, možemo vam pružiti rješenja koja odgovaraju vašim okolnostima, umjesto da vam ponudimo univerzalan pristup.

Naše usluge

Naše usluge za neprofitni sektor uključuju sljedeće:

  • Revizija i računovodstvo
  • Porezno planiranje i usklađenost
  • Poslovne operacije
  • Financijsko savjetovanje
  • Rizik i unutarnja kontrola
  • Tehnološko osiguranje
  • Savjetovanje u pogledu kadrovskih pitanja

Kontaktirajte nas