Financiranje vašeg poslovanja

Bilo da želite prikupiti kapital, tražite savjet o tome kako prodati poduzeće ili upravljati poreznim obvezama, možemo vam pomoći pobrinuti se za to da ostvarite najveću korist

Pronađite ono što odgovara vama i vašem poduzeću

Financiranje vašeg poslovanja uvijek je izazovno – a sada više nego ikad u svjetlu krize izazvane pandemijom bolesti Covid-19. Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo i mogu surađivati s vama kako bi bili sigurni da iz vašeg poslovanja izvlačite maksimum.

Prikupljanje kapitala

Financirajte poslovanje pametno Od posuđivanja sve do inicijalne javne ponude (IPO) možemo vam pomoći prikupiti kapital i dug na način koji odgovara vama i vašem poslovanju. Savjetovat ćemo vas o najboljem pristupu prikupljanju kapitala, povezati vas s pravim bankama i upravljati procesom financiranja od početka do kraja.

Poboljšanje radnog kapitala i novčanog toka

Izbjegnite neprospavane noći zbog novčanog toka. Možemo vam dati savjete, alate i kontakte koji su vam potrebni za poboljšanje planiranja novčanog toka i upravljanja radnim kapitalom kako biste s lakoćom platili vaše račune i ljude.

Preokret problematičnog poslovanja

Pronađite partnera na budućem putovanju Bez obzira na uzrok vaših problema, mi smo tu da vam pomognemo pronaći put naprijed. Nudimo iskustvo, alate i razumijevanje koji su vam potrebni da preokrenete svoje poslovanje. Vaš će prioritet biti uvođenje pravih promjena kako biste se vratili u profitabilnost.

Ako trebate savjet o financiranju vašeg poslovanja, kontaktirajte nas i član tima će vam se povratno javiti kako bismo pobliže razgovarali o tome.

Kontaktirajte nas