Osiguranje

Rješenja za budućnost koja će vam pomoći da uspijete na tržištu koje se transformira

Sektor osiguranja prolazi kroz brze promjene. Najveći izazov s kojim se industrija suočava je upravljanje neizvjesnošću i rizikom koji prati ovu disrupciju. Tehnološke promjene, promjenjivi regulatorni krajolik i neizvjesna gospodarska pozadina mijenjaju očekivanja potrošača. U Mazarsu osiguravateljima pružamo revizijska, porezna i savjetodavna rješenja koja pomažu pretvoriti ove izazove u prosperitetnu budućnost.

Naš pristup

Osiguravajuća društva suočavaju se s višestrukim čimbenicima koji mijenjaju dinamiku industrije i čine je složenijim sektorom za poslovanje. Tehnološku transformaciju, strože propise te političke i ekonomske preokrete potrebno je pažljivo pratiti, istovremeno upravljajući promjenama u očekivanjima i ponašanju potrošača.

Ovdje u Mazarsu imamo dugu povijest rada na tržištu osiguranja i naše kvalifikacije daju nam širok uvid u disrupcije u industriji osiguranja. Nudimo vam cijeli niz rješenja za potrebe revizije i poslovnog savjetovanja. Naš poslovni model kombinira međunarodni doseg s razinom usluga kakvu biste očekivali od pojedinačnog poslovnog partnera za pružanje prilagođenih usluga, bilo brokerima i posrednicima, osiguravateljima koji nude životna i opća te korporativna osiguranja ili tvrtkama na tržištu reosiguranja.

Surađujemo s globalnim igračima u osiguranju, regionalnim i lokalnim osiguravateljima, kao i regulatorima i nadzornim tijelima, te smo stekli njihovo povjerenje. Kada budete surađivali s nama, uvijek ćete imati jednu kontaktnu točku koja će vam pružiti najbolje od onoga što Mazars može ponuditi, okupljajući prave stručnjake i rješenja iz cijelog opsega poslovanja kako bi ponuđena rješenja bila savršeno prilagođena vašoj strategiji i ciljevima.

Naš tim sastoji se od stručnjaka za osiguranje koji imaju globalno, regionalno, lokalno i regulatorno znanje te tehničku ekspertizu za besprijekorno pružanje izvrsnih usluga klijentima. Radimo na jedinstvenoj platformi integriranih usluga kako bismo okupili naš multidisciplinarni tim u nizu specijalnosti. Aktuarska dimenzija u potpunosti je ugrađena u naše timove tako da smo posebno učinkoviti u pružanju podrške dok se suočavate s regulatornim izazovima industrije.

Naše usluge

  • Revizija i osiguranje
  • Aktuarstvo upravljanje i upravljanje rizicima
  • Savjetovanje
  • Financijsko savjetovanje
  • Računovodstvo i outsourcing
  • Porez

Kontaktirajte nas