Kemikalije i materijali

Strategija specifična za industriju koja će vam pomoći da izgradite otporan posao

Današnja poduzeća za proizvodnju kemikalija i materijala suočavaju se s nizom regulatornih i ekoloških izazova, kao i ekonomskih neizvjesnosti. Od digitalizacije poslovanja do održivog istraživanja i konzultacije, kao i optimizacije rada postrojenja, naša rješenja za reviziju, financijsko savjetovanje i savjetovanje pomažu vam u zaštiti imovine i prevladavanju prepreka u sektoru.

Naš pristup

Industrija kemikalija i materijala doista je globalne prirode. No, globalna se industrija također suočava s brojnim izazovima, od novih energetskih, sigurnosnih i ekoloških fokusa do disrupcija u opskrbnom lancu, promjenjivog tržišta rada i novih tehnologija te brojnih višestrukih ekonomskih i političkih neizvjesnosti.

Mazars ima specijalizirane timove koji razumiju vaše poslovanje i nude niz usluga koje uključuju reviziju, financijske savjetodavne usluge, konzultantske usluge, porezne i regulatorne savjete i savjete o usklađenosti.

S procvatom plina iz škriljevca u SAD-u, usponom kemijskog tržišta u Kini i rudarskim operacijama koje se pomno ispituju s većim fokusom na održivost i opskrbne lance, razumijemo da vaš sektor doživljava značajne promjene. Kao rezultat toga, možete imati nekoliko prioriteta za svoje poslovanje, uključujući sljedeće:

  • Zaštita imovine
  • Izrada pravovremenih, relevantnih financijskih informacija
  • Stvaranje porezno učinkovite korporativne strukture

Kada sklopite partnerstvo s nama, vaše izazove tretiramo kao vlastite. Imamo detaljno znanje o problemima s kojima se susrećete i pružamo savjete i smjernice koji su prilagođeni vašim specifičnim potrebama.

Naše usluge uključuju:

Financiranje i osiguranje vašeg opskrbnog lanca

Naši stručnjaci rade s vama kako bi osigurali financiranje programa i infrastrukture, optimizirali i osigurali vaš globalni lanac opskrbe i implementirali nova rješenja financiranja kao što je obrnuti faktoring.

Iskorištavanje tržišnih prilika i jačanje vaše prisutnosti na tržištu

Možemo vam pomoći u osnivanju novih poduzeća ili prelasku na tržišta u nastajanju i rastuća tržišta, identificirati novi asortiman proizvoda i osigurati uspjeh vaših akvizicija i partnerskih projekata.

Osiguranje i optimizacija vašeg poslovanja

Od vitalne je važnosti da vaše poslovanje bude stabilno. Možemo surađivati s vama na provedbi i optimizaciji antikorupcijske politike, pregledati vaše investicijske projekte, uspostaviti interne kontrole i postupke upravljanja rizikom te provesti preglede kako bismo poboljšali procese donošenja odluka i spriječili prijevare.

Kontaktirajte nas