Maloprodaja

Pomažemo vam napredovati na tržištu koje se mijenja

U maloprodajnom se sektoru događa niz tektonskih pomaka. Promjenjivo ponašanje potrošača, tehnologije u nastajanju i globalizirano tržište doveli su do velikih disrupcija, ali su istovremeno poboljšali iskustvo kupnje i podržali višekanalnu maloprodaju. Imamo pristup vrijednom lokalnom znanju jer radimo s velikim grupama, ali i s malim, lokalnim trgovcima. Naši stručnjaci stoga imaju sve što je potrebno kako bi vas savjetovali i vodili kroz složeno tržište uz korisne uvide i praktična poslovna rješenja.

Naš pristup 

U sektoru maloprodaje postoji nekoliko čimbenika koji pokreću veliki preokret, uključujući uspon e-trgovine, održivost, internacionalizam i nove poslovne modele. Kretanje kroz promjene u ovom sektoru može predstavljati velik izazov za one koji to pokušavaju učiniti sami. Ako žele postići značajne uspjehe, poduzeća moraju razviti i implementirati učinkovite strategije, upravljati promjenama, usvojiti nove tehnologije i usredotočiti se na prava tržišta.

U Mazarsu, naš tim predanih stručnjaka za maloprodaju ima ažurirano i relevantno iskustvo u ovom sektoru i nudi puni raspon usluga kako bi ispunio sve vaše potrebe. Naš međunarodni otisak daje nam prednost koju donose šire perspektive u industriji, a istovremeno omogućuje okupljanje sektorskih stručnjaka iz cijele naše tvrtke i kombiniranje njihove tehničke stručnosti.

Surađivat ćemo s vama kako bismo razumjeli izazove s kojima se suočavate i pomoći vam da identificirate prava rješenja koja će činiti vašu dugoročnu strategiju. Naši stručnjaci za reviziju, savjetovanje i porez mogu vam pomoći da:

Uskladite svoje poslovanje s novim tržišnim prilikama

Bilo da osnivate nove tvrtke, prelazite na tržišta u nastajanju i rastuća tržišta ili raspolažete nestrateškom imovinom, osiguravamo uspjeh vaših akvizicija i partnerskih projekata pružanjem usluga financijskog savjetovanja, pravne i porezne podrške, a sve to uzimajući u obzir lokalne specifičnosti i propise.

Optimizirajte i osigurajte svoje poslovanje

Kako bismo poboljšali i zaštitili vaše poslovanje, naš tim vam može pomoći u procjeni kvalitete pružatelja usluga i reviziji trećih strana. Možemo vam pomoći pregledati ugovorne obveze, nadzirati vaše primatelje franšize revizijom trgovina i pojačati kontrolu nad vašim distribucijskim mrežama istovremeno sprječavajući prijevare.

Poboljšajte svoju izvedbu kako biste stvorili vrijednost

Povećanje konkurentnosti i relevantnosti vašeg poslovanja za potrošače od vitalne je važnosti. Možemo podržati razvoj vaših višekanalnih strategija i poboljšati vašu digitalnu izvedbu putem pouzdane tehnologije i upravljanja podacima kako biste mogli predvidjeti prodaju, optimizirati logistiku i dobiti uvide o ponašanju potrošača. Naši vam stručnjaci također mogu pomoći da potaknete značajne promjene uključivanjem ekoloških, društvenih načela i načela upravljanja (ESG) u vašu dugoročnu strategiju, uvođenjem sljedivosti u opskrbne lance i stvaranjem vrijednosti za vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas