Farmaceutika i prirodne znanosti

Savjeti koji podržavaju inovacije i prekretnice u medicini

Farmaceutske tvrtke i tvrtke koje se bave biološkim znanostima djeluju u sektoru u kojem regulacija, cjenovni pritisci i poriv za revolucionarnim otkrićima oblikuju poslovne modele. U svakom trenutku fokus je na postizanju boljih rezultata, uz zadržavanje profitabilnosti. Pomažemo poduzećima u snalaženju u ovim složenim sustavima i raspodjeljujemo resurse kako bi se mogli usredotočiti na znanstvena otkrića.

Naš pristup

Poduzeća u području bioloških znanosti uvijek su prioritetom smatrala inovacije i znanstvena otkrića. Ali ona se također moraju uhvatiti u koštac s drugim konkurentskim silama, kao što su tehnološki napredak, disruptivni ulasci na tržište i transformirajući poslovni modeli. Usto, traže odgovore na ključne izazove za zdravstvene usluge diljem svijeta, kao što su starenje stanovništva, kronične bolesti i rizik od budućih pandemija.

U Mazarsu surađujemo s poduzećima u industriji farmaceutskih proizvoda i bioloških znanosti kako bismo prevladali disrupcije, učinkovito rasporedili resurse i stvorili nove odnose koji pokreću dugoročnu vrijednost i dovode do pozitivnih rezultata za društvo. Kada uđete u partnerstvo s nama, dobit ćete smjernice i savjete koji su prilagođeni vašoj situaciji. Od start-upa u biotehnološkom sektoru do multinacionalnih farmaceutskih kompanija, naš je fokus na uspostavljanju multidisciplinarnog tima koji odgovara vašim potrebama.

Kao tvrtka s međunarodnim prisustvom i stručnjacima diljem svijeta, nudimo globalnu perspektivu i širinu iskustva potrebnog za osnaživanje informiranog donošenja odluka. Možda želite racionalizirati svoje poslovanje, proći kroz tehnološku transformaciju ili se restrukturirati kako biste se natjecali s disruptivnim sudionicima na tržištu. Bez obzira na vaše okolnosti, možemo vam ponuditi uvide i stručnost kako biste poboljšali svoju konkurentnost i potaknuli dugoročni rast.

Naše usluge

Pomažemo vam postići operativnu izvrsnost kroz naše sposobnosti u sljedećem:

  • Strategija i operacije kao što su razvoj strategije i transformacija, spajanje i akvizicija, due diligence, upravljanje projektima, poboljšanje i automatizacija poslovnih procesa, obuka i facilitacija
  • Regulatorna usklađenost kao što su procjene i poduzimanje mjera protiv usklađenosti, podrška pripremi regulatorne inspekcije, revizije kliničkih lokacija, dobavljača i glavne datoteke ispitivanja, program kvalitete i razvoj sustava upravljanja kvalitetom
  • Omogućavanje tehnologije kao što je IT procjena, strategija, arhitektura, dizajn i implementacija, evaluacija i odabir tehnologije, strategija i migracija u oblaku, analitika podataka.
  • Upravljanje rizikom kao što je procjena upravljanja rizikom poduzeća i razvoj programa, procjena kibernetičke sigurnosti i zaštite podataka, strategija, implementacija i upravljane usluge, planiranje organizacijske otpornosti
  • Računovodstvo, porez i savjetovanje

U Mazarsu, zahvaljujući godinama iskustva u farmaceutskoj industriji i industriji bioloških znanosti, u dobroj smo poziciji da odgovorimo na izazove s kojima se naši klijenti suočavaju.

Kontaktirajte nas