Vlada

Inovativni pristup boljoj podršci ljudima i njihovim zajednicam

Vlade diljem svijeta odgovorne su za upravljanje nizom odjela i službi. Uz smanjenje proračuna i rastuća očekivanja od usluga, učinkovito je upravljanje ključno. Predani smo pružanju pomoći vladama s ciljem boljeg upravljanja uslugama, učinkovitog izvršavanja programa i transformacije njihovih operacija. Potičemo izvrsnost u pružanju usluga kroz inovacije i partnerstvo kako bismo osigurali da javni sektor koristi svim dionicima i društvu u cjelini.

Naš pristup

Javni sektor igra ključnu ulogu u društvu, pružajući sve od infrastrukture i zdravstvenih usluga do obrazovanja i programa za zajednicu. Bilo da ste lokalna uprava, središnja uprava ili javno tijelo, vjerojatno ćete se suočiti s velikom potražnjom za svojim uslugama, sve većim očekivanjima od pruženih usluga i ograničenim resursima.

U Mazarsu podržavamo javni sektor pružajući rješenja i usluge koje vam pomažu u rješavanju izazova s kojima se suočavate. Razumijemo ulogu koju igrate i što pokušavate postići. Posvećeni smo pružanju uvida i inovacija koji vam pomažu u donošenju odluka temeljenih na informacijama i postizanju vaših ciljeva.

Ponosni smo na to što nudimo drugačiji pogled na savjete koje vam dajemo. Bez obzira na to jeste li lokalna uprava koja traži opcije za kapitalno financiranje, središnja uprava kojoj su potrebne revizorske usluge ili nevladino tijelo ili zdravstvena ustanova koja želi stvoriti operativnu učinkovitost, naš je cilj pružiti vam strategije i rješenja koja nadilaze vaša očekivanja.

Naše usluge

S našim timom stručnjaka za javne usluge, lokalnim vlastima, središnjim vlastima i zdravstvenim vlastima pružamo niz usluga, uključujući sljedeće:

  • Interna i eksterna revizija
  • Upravljanje rizicima
  • Upravljačko savjetovanje
  • Upravljanje tehnologijom
  • Programski i projektni menadžment
  • Borba protiv prijevara i korupcije
  • Savjetovanje u vezi s upravljanjem
  • Osiguranje bespovratnih sredstava

Kontaktirajte nas