Računovodstvo & Outsourcing

Naše usluge obuhvaćaju vođenje zakonskih knjigovodstvenih i poslovnih knjiga, u skladu s hrvatskim propisima, kao i poslovnim zahtjevima klijenata.

Aktivnosti koje nisu glavni posao tvrtke moraju biti što uže i učinkovitije. Veće i male tvrtke sve se više obraćaju Mazarsovom Outsourcing timu kako bi im pomogao poboljšati izvedbu, osigurati postupke usklađenosti, upravljati troškovima i pružiti razinu fleksibilnosti u resursima i vještinama.

Naš pristup

Za tvrtke koje traže mogućnosti na novim tržištima, prepuštanje poslova Mazarsu smanjuje rizik vašeg poslovanja ususret novim promjenama. Smanjuje se vaša financijska izloženost na najmanju moguću mjeru i omogućuje vam da iskoristite određene vještine i stručnost koja vam je potrebna.

Naš paket alata i rješenja pomoći će vam da nadgledate i kontrolirate svoje vanjske aktivnosti, bilo gdje da poslujete u svijetu.

Mazars ima dobre rezultate u pomaganju internacionalizaciji poduzeća. Naše usluge outsourcinga fleksibilne su i skalabilne, što vam omogućuje brzu reakciju na promjene u vašem poslovanju ili na tržištu.

Kontaktirajte nas