Zdravstvo

Specijalističko vodstvo i podrška za bolje pružanje zdravstvene skrbi

Zdravstveni sustavi diljem svijeta teže postizanju boljih ishoda za pacijente uz financijska ograničenja i zahtjevne ciljeve uspješnosti. To znači da se mnogi pružatelji usluga pitaju kako mogu pružiti bolju skrb usmjerenu na pacijenta, a istovremeno poboljšati učinkovitost i radne uvjete medicinskog i socijalnog osoblja. Nudimo niz savjetodavnih, revizijskih i poreznih usluga kako bismo vam pomogli u postizanju vaših organizacijskih i strateških ciljeva.

Naš pristup 

Bilo da je cilj njega ili liječenje, svaki pružatelj usluga ima svoje prioritete i izazove. Na konkurentnom tržištu gdje ekonomske i političke sile određuju način na koji se usluge nude i načine na koje im se pristupa, operateri moraju osigurati da su njihovi poslovni modeli u skladu s njihovim budućim ciljevima i vrijednostima. Ovo je osobito važno s obzirom na promjenu profila pacijenata uslijed epidemioloških promjena, tehnološkog napretka, tržišnih disrupcija, novih poslovnih modela i zahtjeva za većom transparentnošću, a sve to vrši pritisak na pružatelje usluga.

Mi u Mazarsu predani smo pružanju savjeta, smjernica i rješenja zdravstvenom sektoru koji potiču informirane odluke i dovode do uspješnih ishoda. Budući da radimo na svim razinama upravljanja zdravstvenom i socijalnom skrbi, naša opsežna stručnost omogućuje nam pružanje prilagođenog odgovora našim klijentima u privatnom i javnom sektoru.

Naši klijenti uključuju nacionalne, regionalne i lokalne vlasti, javne ili privatne zdravstvene ustanove i organizacije pacijenata koji traže računovodstveni savjet i podršku za stratešku ili operativnu transformaciju.

Naš tim sastoji se od stručnih medicinskih računovođa i multidisciplinarnih savjetnika koji razumiju zdravstveni sektor i jedinstvene izazove s kojima se suočavate. Primjenom pristupa suradnje, radimo kao jedan tim na integriran način, okupljajući potrebne stručnjake iz cijele mreže Mazars kako bismo osigurali da dobijete prave savjete i smjernice za svoje ciljeve.

Naše usluge

Pružamo zdravstvenu i socijalnu skrb uz sljedeće usluge:

  • Strateška pomoć kao što su strategije širenja tržišta, transakcije, strateško planiranje, načini pružanja zdravstvene skrbi i optimizacija sustava
  • Poboljšanje operativnog i financijskog učinka kao što je financijska i organizacijska revizija i restrukturiranje, mapiranje rizika, optimizacija procesa, upravljanje promjenama, financijsko modeliranje, obuka rukovoditelja i osoblja.
  • IT savjetovanje kao što je strateško planiranje informacijske tehnologije, IT revizija, analitika i poslovna inteligencija, kibernetička sigurnost.
  • Usklađenost s propisima kao što su procjene spremnosti za pregled i reviziju, politika, procedura i programski razvoj i evaluacija

Kontaktirajte nas