Naš kodeks ponašanja

Naš globalni kodeks ponašanja služi kao moralni kompas za naše svakodnevne aktivnosti. Jasno navodi tko smo, što očekujemo od naših ljudi i kako očekujemo da će se svi u Mazarsu odnositi prema našim klijentima, dioničarima i zajednicama u cjelini.

Djelujući kao praktični vodič, pomaže u rješavanju dvojbi koje naši profesionalci mogu imati u svakodnevnom radnom okruženju i povlači granicu između preporučenog ili prihvatljivog i onoga što bi ugrozilo naš ugled i povjerenje drugih.

Djelovanje s integritetom
Uspjeh Mazarsa temelji se na našem odnosu povjerenja s našim klijentima i dioničarima. Da bismo zadržali to povjerenje, uvijek moramo biti iskreni i neposredni.

Preuzimanje odgovornosti
Preuzimamo odgovornost za svoje osobno i profesionalno ponašanje. Stalo nam je do našeg utjecaja na zajednice i nastojimo napraviti pozitivnu razliku.

Poštivanje ljudi
Naša snaga leži u ljudima s kojima radimo. Prema svima se odnosimo s poštovanjem, pa se osjećaju cijenjenima zbog njihove različitosti, jedinstvene perspektive i doprinosa.

Isporuka izvanredne kvalitete
Uvijek nam je cilj pružiti izvanrednu uslugu. Inoviramo i razvijamo svoje ljude kako bismo zadovoljili nove potrebe naših klijenata i dioničara.

Misli samostalno
Mi smo pouzdani savjetnici. Naš je savjet objektivan i nepristran. Cijenimo svoju neovisnost i uvijek se ponašamo prema najvišim profesionalnim standardima.

Oblikuj budućnost
Mazars je održiv posao. Gradimo dugoročne odnose, potičemo poduzetništvo i planiramo svoje nasljedstvo.

Dokument

Code of Conduct