Zrakoplovstvo i obrana

Inovativno razmišljanje koje pomaže u rješavanju najsloženijih izazova

Zrakoplovna i obrambena poduzeća suočavaju se s disrupcijama bez presedana na više frontova. Kako bi ostala na čelu inovacija i razvijala tehnologije za budućnost, poduzeća u ovom sektoru moraju krenuti putem transformacija. Naši stručnjaci pružaju rješenja koja će vam pomoći da preispitate svoju poslovnu strategiju, upravljate digitalizacijom i poboljšate svoje poslovanje.

Naš pristup

Zrakoplovstvo i obrana pripadaju nekim od najdinamičnijih industrija koje su u najvećoj mjeri podložne transformaciji. Kao istinski globalno tržište, ono obuhvaća komercijalno zrakoplovstvo i napredne obrambene i sigurnosne sustave, gdje se dobavljači i operateri neprestano suočavaju s intenzivnim financijskim pritiskom i potražnjom kupaca.

U Mazarsu nudimo specifične vještine i prilagođena rješenja kako bismo vam pomogli da poboljšate svoju izvedbu i postignete svoje ciljeve. Imamo dokazano iskustvo u sektoru aeronautike, svemirskom sektoru i sektoru obrane, gdje radimo s proizvođačima, dobavljačima i MRO poduzećima (poduzećima koja se bave održavanjem, popravkom, revizijom) svih veličina, kao i industrijskim organizacijama te ministarstvima i odjelima obrane širom svijeta. Kada radimo s vama, okupljamo stručnjake iz naše cijele međunarodne mreže kako bismo vam pružili savjete i smjernice koji osiguravaju vašu buduću konkurentnost.

Nudeći niz revizijskih, poreznih i savjetodavnih usluga, imamo rješenja koja će vam pomoći da odgovorite na izazove s kojima se suočavate:

Financiranje i osiguranje vašeg opskrbnog lanca

Naši stručnjaci rade s vama kako bi osigurali financiranje programa i infrastrukture, optimizirali i osigurali vaš globalni lanac opskrbe i implementirali nova rješenja financiranja kao što je obrnuti faktoring.

Iskorištavanje tržišnih prilika i jačanje vaše prisutnosti na tržištu

Možemo vam pomoći u osnivanju novih poduzeća ili prelasku na tržišta u nastajanju i rastuća tržišta, identificirati novi asortiman proizvoda i osigurati uspjeh vaših akvizicija i partnerskih projekata.

Osiguranje i optimizacija vašeg poslovanja

Od vitalne je važnosti da vaše poslovanje bude stabilno. Možemo surađivati s vama kako bismo digitalizirali vaše operacije i iskoristili podatke za poboljšanje produktivnosti. Također možemo pregledati vaše investicijske projekte, uspostaviti interne kontrole i postupke upravljanja rizicima te provesti preglede kako bismo poboljšali procese donošenja odluka i spriječili prijevare.

Kontaktirajte nas