Automobilska industrija

Pružanje pomoći automobilskoj industriji u snalaženju u promjenjivom krajolik

Automobilska industrija prolazi kroz fazu dubokih promjena na globalnoj razini. Težnja za učinkovitijim vozilima i novim izvorima energije mijenja krajolik industrije dok digitalne tehnologije, promjenjivo ponašanje potrošača i novootkrivena ranjivost opskrbnog lanca remete tradicionalne poslovne modele. Podržavamo proizvođače originalne opreme za automobile, dobavljače opreme i trgovce rješenjima po mjeri kako bismo im pomogli da se transformiraju i rastu u ovom novom svijetu mobilnosti.

Naš pristup

Automobilska industrija u stalnom je stanju evolucije. Regulatorne promjene, tehnološke inovacije i ekonomski prevrati neprestano oblikuju i transformiraju sektor. Pružatelji usluga mobilnosti i novoosnovana poduzeća donose disrupcije u sektor. Dok se industrija transformira kao odgovor na zahtjeve za čišćim i učinkovitijim vozilima, operateri moraju pronaći načine da postanu učinkovitiji, otporniji i robusniji u suočavanju s konkurentskim snagama.

Naši stručnjaci za automobilsku industriju surađuju s proizvođačima, dobavljačima i distributerima kako bi poboljšali performanse, rast goriva i implementirali praktična rješenja za izazove s kojima se suočavaju. Naše sposobnosti u kombinaciji s našim dubokim poznavanjem automobilske industrije čine nas idealnim partnerom ako želite osigurati svoju budućnost i potaknuti održivi rast.

Kao operater u ovoj industriji, vjerojatno se bavite sljedećim pitanjima:

Iskorištavanje tržišnih prilika i jačanje vaše prisutnosti na tržištu

Možemo vam pomoći u osnivanju novih poduzeća ili prelasku na tržišta u nastajanju i rastuća tržišta, identificirati novi asortiman proizvoda i osigurati uspjeh vaših akvizicija i partnerskih projekata.

Osiguranje i optimizacija vašeg poslovanja

Od vitalne je važnosti da vaše poslovanje bude stabilno. Možemo surađivati s vama kako bismo digitalizirali vaše operacije i iskoristili podatke za poboljšanje produktivnosti. Također možemo pregledati vaše investicijske projekte, uspostaviti interne kontrole i postupke upravljanja rizicima te provesti preglede kako bismo poboljšali procese donošenja odluka i spriječili prijevare te implementirali zelenu strategiju.

Financiranje i osiguranje vašeg opskrbnog lanca

Naši stručnjaci rade s vama kako bi osigurali financiranje programa i infrastrukture, optimizirali i osigurali vaš globalni lanac opskrbe i implementirali nova rješenja financiranja kao što je obrnuti faktoring.

Kada sklopite partnerstvo s nama, imat ćete koristi od našeg tima koji raspolaže multidisciplinarnom stručnošću u reviziji, savjetovanju i porezu te koji je mobiliziran posebno za podršku vašim potrebama i prevladavanje ovih izazova.

U svakom smo trenutku predani tome da vam pružimo samo ono najbolje što Mazars nudi kako biste mogli osigurati svoju budućnost i stvoriti vrijednost za dionike.

Kontaktirajte nas