Fondovi za nekretnine i upravljanje ulaganjima

Rješenja usmjerena na investitore za podršku vašim aktivnostima vezanim uz nekretnine

Nekretnine su atraktivna kategorija imovine za ulagače. Osim potencijala za stabilan, dugoročni rast, one nude i prednosti diverzifikacije. Naši stručnjaci surađuju s investitorima i upraviteljima imovinom kako bi identificirali prave prilike na tržištu pri čemu su propisi o navigaciji, oporezivanje i lokacija ključni za postizanje uspjeha i dobrih rezultata.

Naš pristup

Usred nestabilnih tržišta dionica i ekonomske neizvjesnosti, ulagači se okreću tržištu nekretnina kao izvoru dugoročnog rasta. Za institucionalne ulagače kao što su privatni kapital i mirovinski fondovi, nekretnine su često atraktivna kategorija imovine zbog potencijala za stabilne novčane tokove i rast kapitala. Međutim, nekretnine su podložne brojnim rizicima, osobito kako se struktura naših gradova mijenja i ponašanje potrošača odmiče od fizičke kupovine. Samo neki od ostalih ključnih izazova s kojima se sektor suočava su složene zakonodavne i porezne promjene, diverzifikacija investicijskih strategija, internacionalizacija i nova tržišta, učinak u pogledu društveno odgovornog poslovanja i procjena imovine.

Naš tim za nekretnine pruža niz revizijskih, savjetodavnih i poreznih usluga kako bi vam pomogao da steknete stratešku prednost. Svaki od naših stručnjaka stručnjak je u svom području i predan je prilagođavanju svoje usluge vašim specifičnim potrebama i ciljevima.

U Mazarsu radimo sa širokim spektrom ulagača u nekretnine i upravitelja imovinom, uključujući nekretninske fondove, vlasnike nekretnina, investicijske savjetnike, fondove privatnog kapitala, zaklade za ulaganje u nekretnine, mirovinske fondove i druge institucionalne ulagače. Pružamo niz usluga upravljanja fondom i portfeljem kako bismo vam pomogli u upravljanju vašim fondom, uključujući računovodstvene i porezne usluge, podršku pri transakcijama, procjenu vrijednosti, financijsko modeliranje, regulativu, integraciju, restrukturiranje ili financiranje.

Bez obzira na vaše izazove i ambicije, mi nudimo savjete i smjernice koje vam odgovaraju.

Naše usluge

  • Osiguranje i računovodstvo
  • Porezno strukturiranje i usklađenost
  • Usklađenost i regulatorni savjeti
  • Strateška i operativna podrška
  • Upravljanje rizicima
  • Transakcija
  • Financijski inženjering
  • Savjetovanje o društveno odgovornom poslovanju
  • Zakoni povezani s nekretninama

Kontaktirajte nas