Administrativne usluge

Smanjite teret svog poslovanja kako biste se mogli usredotočiti na svoju srž

Ispunjavanje regulatornih, pravnih i entitetskih obveza upravljanja sve je važniji i dugotrajniji zadatak. Osiguranje usklađenosti prioritet je svake tvrtke, ali može opteretiti vaše resurse. Naši administrativni timovi mogu upravljati svim vašim prekretnicama i omogućiti vašem timu da se usredotoči na svoje osnovne dužnosti.

Naš pristup

Većina tvrtki naporno poštivajući zakonske i regulatorne okvire u kojima posluju. No, promjenjivi režim pravila i propisa može opteretiti interne timove dok pokušavaju biti u toku s novim zbivanjima u drugim jurisdikcijama.

Tvrtke koje su u stanju držati korak sa svojim zakonskim obvezama usklađenosti često imaju koristi od poboljšanih performansi i sposobne su bolje kontrolirati postupke i procese u svom poslovanju. Administrativna podrška može biti presudna za smanjenje rizika i ograničavanje izloženosti troškovima zbog neispunjavanja propisa, kao što su novčane kazne, kazneni progon ili diskvalifikacije direktora.

U Mazarsu brinemo o svim aspektima vaših administrativnih zahtjeva u svim jurisdikcijama u kojima poslujete. Ponosni smo spoznajom da, pomažući vam da ostanete usklađeni, imamo ulogu u vašem napretku. Savjeti i podrška naših predanih stručnjaka osigurat će vam da možete ispuniti i premašiti svoje obveze pridržavanja propisa.

Naše usluge

  • Međunarodna zdravstvena provjera
  • Uključivanje domaćih stranih subjekata
  • Procesi registracije
  • Zapisnici s generalnog sastanka
  • Održavanje zakonskih registara
  • Postupak likvidacije entiteta
  • Savjet tajnika tvrtke

Naši ljudi

Članovi našeg tima imaju desetljeća iskustva i visoko su kvalificirani da našim klijentima pružaju korporativne tajničke usluge. Naša posvećenost i stručnost znači da razumijemo potrebe tvrtki u svim sektorima, pružajući sigurnost kada je tvrtkama to najpotrebnije.

 

Kontaktirajte nas