Vaše poslovanje

Bez obzira na vaš problem, industriju ili stupanj razvoja, pružit ćemo vam stručnost, agilnost i razumijevanje kako biste dobili odgovor i iskustvo koje vam odgovara. Pročitajte više i saznajte kako vam možemo pomoći

Velika poduzeća koja kotiraju na burzi

Mi smo integrirano, međunarodno i multikulturalno partnerstvo čija veličina omogućava pružanje usluga globalnim klijentima agilnim i personaliziranim pristupom. Opsežnost i dubina naše stručnosti i ponude usluga omogućuje nam pružanje podrške liderima na različitim poslovnim funkcijama. Saznajte više o uslugama koje nudimo za podršku vaše poslovne funkcije.

Saznajte više

Poduzeća u privatnom vlasništvu

Vjerujemo da je naše društvo izgrađeno na uspjehu poduzeća poput vašeg. Iz tog smo razloga posvećeni tome da uz našu pomoć vaši snovi postanu stvarnost. Surađujemo s više od 50.000 privatnih poduzeća diljem svijeta – od start-upova do već formiranih multinacionalnih i obiteljskih poduzeća – pružamo im povjerenje u njihove organizacije i pomažemo im da ostvare ambicije.

 Saznajte više

Javne i neprofitne organizacije

U ovim izazovnim vremenima pružatelji javnih usluga doživljavaju izuzetan pritisak. Naša međunarodna stručnost, tehnička izvrsnost i lokalno razumijevanje daju odgovore prilagođene jedinstvenim okolnostima s kojima se suočavate. Uvijek ćemo biti odgovorni, preuzimati odgovornost i nastojati učiniti pravu stvar.

Saznajte više

Fizičke osobe

Razumijemo da su vaši ciljevi i brige jedinstveni i da imate osobne razloge zbog kojih radite ono što radite. Vaš Mazars savjetnik bit će vaša podrška, odgovarat će na osjetljiva pitanja, pojednostaviti složene probleme i pobrinuti se za to da imate informacije koje su vam potrebne za donošenje ispravnih odluka za vašu budućnost.

Saznajte više