Usluge za privatne klijente

U Mazarsu vam možemo pomoći oko osjetljivih pitanja i osigurati vam pristup informacijama koje su vam potrebne za donošenje ispravnih odluka.

Porez

Kako se vaše osobne okolnosti budu mijenjale, mijenjat će se i vaše porezne obveze. Naš cilj je složeno učiniti jednostavnim. Radimo s poduzetnicima, vlasnicima obiteljskih poduzeća, rukovoditeljima s visokim primanjima, privatnim bogatašima, stranim državljanima te povjerenicima i izvršiteljima kako bi postigli osobne financijske ciljeve na porezno učinkovit i usklađen način.

Javite nam se da porazgovaramo o vašoj situaciji kako biste mogli biti mirni, vaši porezi zbrinuti, a vaš novac radio koliko i vi.

Ulaganja

Važno je da vaša ulaganja budu zaštićena i strukturirana na način koji vam odgovara. Iskorištavate li pogodnosti oslobođenja od poreza? Kojem ćete novčanom iznosu trebati pristup i kada? Možda želite racionalizirati portfelj. Koji god Vaš cilj bio, možemo vam pomoći. Kontaktirajte nas da razgovaramo o vašim ulaganjima, zaštiti imovine i kako možemo učiniti da oni rade za vas.

Savjetovanje klijenata o tome kako uložiti likvidna sredstva. Upravljamo ulaganjima u ime mnogih naših klijenata putem Mazarsove usluge upravljanja ulaganjima. Na ovaj način upravljamo s više od milijardu eura imovine klijenata.

Imovina

Ulaganja u nekretnine mogu biti komplicirana. Bilo da ste nerezidentni stanodavac ili tražite najučinkovitiji način kupnje više nekretnina, naši vam savjetnici mogu pomoći. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašoj situaciji i rado ćemo vam pomoći u postizanju vaših ciljeva.

Obitelj

Zaštita budućnosti vaše obitelji od najveće je važnosti. Bilo da je vaša situacija složena ili jednostavna, možemo vam pomoći da prebrodite sve izazove, što znači da možete biti mirni znajući da je budućnost vaše obitelji u dobrim rukama. Recite nam kako možemo osigurati i zaštititi budućnost vaše obitelji.

Kontaktirajte nas